Bilgisayarinizi Hizlandirin

"Prefetch isimli bir C:\WINDOWS Dosya klasörü bulunacak."Bizde böyle bir dosya çıkmadı be güzelim acep nedendir?:sm_confused:

"Prefetch isimli bir C:\WINDOWS Dosya klasörü bulunacak."Bizde böyle bir dosya çıkmadı be güzelim acep nedendir?:sm_confused:

Merhaba canım,
Aslında senden önce de birkaç arkadaş bulamadı prefetch dosyasını ve maalesef nedenini de bilemiyorum.Benim işletim sistemim windows XP..Belki buna bağlanabilir.Ya da aklıma gelen diğer ihtimal,arama seçeneklerinde "ileri düzey seçenekler"de gizli dosya ve klasörlerde ara seçeneğinin işaretli olmaması..Gizli dosya ve klasörlerde ara'yı işaretleyip tekrar dener misin?(Ama şimdi ben bunu da denedim,her iki şekilde de buluyorum ben prefetch'iCADIARZU)
Sevgilera.s.

bir çok şekli denedim ama olmadı ama şundan evet olabilir bizim sistem windows xp.. değila.s

bir çok şekli denedim ama olmadı ama şundan evet olabilir bizim sistem windows xp.. değila.s

İşte olay orda karışıyo sanırım..Çünkü aslına bakarsan bu prefetch silme olayı,birçok yerde anlatılıyor ama çok karışık..MS-DOS'ta uzun uzun işlemlerle yapıyorlar dosyaları silmeyi..Bu şekilde yapmak benim keşfim açıkçası.Yani XP'nin uygulama kolaylıklarından faydalandım..Dolayısıyla senin sistemde yapabilmek zor gibi canım yaa.Prefetch dosyası bile görünmüyor ya,o bakımdan diyorum..Bi faydam olsun isterdim,gerçekten..
Sevgilera.s.

olsun sıkma canını bilgisayar bakımcıları sağolsun:teselli: arada ziyaret ediyoz zaten yinede emek vermiş bizlerle paylaşmışsın sağolasına.s.

ya sanırım senin kısa yol ama demek istediğin ben hep temizliyorum bilgisayarım dan c ye giriyorum doucmentten contact siliorum ve ordanda localsettin filan onları siliyorum yada en kısa yol int seçeneklerinden siliyorum tşkler bendede çıkmadı ayrıca benimde xp

Merhaba,
Benim dediğim bilgisayarda hergün kullandığın programların listesini,bir nevi gözatma geçmişini silmek..Senin bahsettiğin ise internette kullandığın programların gözatma geçmişini silmek.Yani ikisi farklı şeyler..Ama hakkaten ben de bilmiyorum neden siz de görünmediğini..Ben de görünüyor,çoğu arkadaşta kolayca yaptı işlemi..Hem dediğim gibi ben uzman değilim maalesef.Amacım bu yararlı işlemi herkesle paylaşmaktı sadeceyerimseniben
Sevgilera.s.

Ben denedim şimdi.işe yarayacağını umuyorum.sağol paylaşımın için...a.s.

hemen yaptım umarım işe yarar.sadece içinde bir dosyayı silemedi.oda şifreleyici silinmiyor:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…