• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayarın Başında Ruhunuz Dinlensin ;)

Zepp

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2006
9.312
21
156
45
- Yurtdışı

Siz bilgisayarda birşeylerle uğraşırken bırakın o arkada sistemden kullanmadan sizi rahatlatsın içinde 10 farklı ses var. Her ses kaydı yaklaşık 2 saatlik. Yani diğer programlar gibi hep aynı şeyi dinlemiyorsunuz. İster akan şelaleyi ister yağan yağmurun sesini isterseniz de sessiz bir sahildeki dalga seslerini dinleyin. arkada çalan fon müziği ile de gevşeyin. Yatmadan önce dinlemek çok güzel yerimseniben

aaaaaaaaa çok ilginç güzl birşee benziyor bi anneme soriim bakiim belki bende bir gün su hışırtılarıyla mesaj yazarım KK ya :)

şey zepp ben indirdim kurdum ama açılmıyor ''Exception ERegistryException in module Ambience.exe at 00061BC2. Failed to set data for 'Data'.'' hatasını veriyor :sm_confused: :çok üzgünüm:

Merhaba zepp..Emeğine sağlık demek istiyorum,teşekkürler..

değişikmiş ama sanırım su seslerini uzun süre dinlemek wc ihtacı gerektirir bir de bilg.in sesini çok kıstığında daha ii oluyor yoksa ses belli zaman sonra dinlendirmekten vazgeçiyor!
teşekkürler

Back