Bilgisayarım

Aylakkadin

Bahar, bir insanla gelebilir insana 🕊
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2019
7.259
17.453
Arkadaşlar merhaba
Benim ömürlük bir bilgisayarım var ki, rengi şekli tam istediğim gibi. Şu ana kadar yaptığım bütün çalışmaları kendisi ile yaptım. Hatırası büyük olmakla beraber 10 yıllık bence hala sıfır. 🙃 Bilgisayar fiyatlarını gorunce daha aşık oluyorum kendisine.
Fakat son zamanlarda Google Chrome gibi yerleri açınca böyle değişik alfabeli yazılar çıkıyor. Ana sayfa olarak Google açılmıyor. Yabancı bir site açılıyor.
Virüs kaptı desem sadece kendim kullanıyorum. Girdiğim çıktığım siteler belli.
İşin kötüsü bazı siteleri sürekli bağlantı yok diyerek engelliyor.
Format attırmak çözüm. Ama istemiyorum. Çünkü ne zaman format attirilsa evraklarım eksiliyor.
Bu işin bunun dışında bir çözümü kolayı var mi?

Malware kurup taratabilirsin..
Virus ne yazak ki,acilis sayfani baska bir siteye ayarliyor.
Ve surekli o siteye yonlendirildigin icin bu ziyaretinden para kazaniyorlar.

Belki de bilgisayarınız artık o eski bilgisayarınız değildir?
Evrak eksilme gibi bir durum olamaz, formattan önce yedeklersiniz olur biter.
Bence elektronik hastane denen yerler var artık, oralara götürün.

Format öncesi yedeklemelerinizi yaparsanız eğer bir sıkıntı yaşamazsınız. O yüzden format gerekli. Kaliteli sağlam virüs programı yüklettirin. Pc duşu gibi düşünün, kendine gelir.

Arkadaşlar merhaba
Benim ömürlük bir bilgisayarım var ki, rengi şekli tam istediğim gibi. Şu ana kadar yaptığım bütün çalışmaları kendisi ile yaptım. Hatırası büyük olmakla beraber 10 yıllık bence hala sıfır. 🙃 Bilgisayar fiyatlarını gorunce daha aşık oluyorum kendisine.
Fakat son zamanlarda Google Chrome gibi yerleri açınca böyle değişik alfabeli yazılar çıkıyor. Ana sayfa olarak Google açılmıyor. Yabancı bir site açılıyor.
Virüs kaptı desem sadece kendim kullanıyorum. Girdiğim çıktığım siteler belli.
İşin kötüsü bazı siteleri sürekli bağlantı yok diyerek engelliyor.
Format attırmak çözüm. Ama istemiyorum. Çünkü ne zaman format attirilsa evraklarım eksiliyor.
Bu işin bunun dışında bir çözümü kolayı var mi?
Ön belleğe PC yedekleme yapara. Önce pcnin gereksiz içeriğini temizleyin. PC temizleme sonra disk birleştirle alan açın. Açıp kapa eğer değişmiyorsa . Geri yükleme yapın. En basit yöntem genelde bu. Format hard format olmadıkça dosyalar d sürücüsünde ise birşey kaybolmaz. D sünücüsüne almaya Özen gösterin .

Harikasınız.
Bilgisayar o kadar bana bütünleşik ki çocuklardan fazla görüyorum dersem yeridir. Bir dosyanın yeri değişince tüm işler aksıyor.
Bu arada konu için ceza aldım. Onun için cevap yazamadım. Çok teşekkür ediyorum.

Antivirüs programınız yok mu? Ücretsiz olanlardan bahsetmiyorum. Belli sitelere giriyorum virüs değildir düşüncesi saçma, sıradan bir maille bile virüs gelir.

Çözüm antivirüs.
🙃 Ya neden böyle diyorsun. Mailler de bile güvenmediğimi acmam. Süresi geçmişti.

X