X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #1 Merhaba masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım? şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor teşekkürler
Merhaba masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım? şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor teşekkürler
X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #2 arkadaşlar lütfen yardımcı olun
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.846 55.374 1.123 30 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #3 sariyer19 .!.: Merhaba masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım? şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor teşekkürler Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı.
sariyer19 .!.: Merhaba masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım? şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor teşekkürler Genişletmek için tıkla... Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı.
X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #4 bulca .!.: Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı. Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler izleme amaclı oldugunu dusunuyorum format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak? görüntüyü ekledim masaustundeki resmini Eklentiler mmm.jpg 54,5 KB · Görüntüleme: 128
bulca .!.: Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı. Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler izleme amaclı oldugunu dusunuyorum format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak? görüntüyü ekledim masaustundeki resmini
bulca Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.Mevlana Pro Üye 28 Ocak 2009 33.846 55.374 1.123 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #5 sariyer19 .!.: cok tesekkurler izleme amaclı oldugunu dusunuyorum format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak? görüntüyü ekledim masaustundeki resmini Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza keylogger atmış olsalar sizi izle amaçlı masa üstünde gözükmez aslında,avast iyi diye biliyorum nod32 de olabilir.
sariyer19 .!.: cok tesekkurler izleme amaclı oldugunu dusunuyorum format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak? görüntüyü ekledim masaustundeki resmini Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınıza keylogger atmış olsalar sizi izle amaçlı masa üstünde gözükmez aslında,avast iyi diye biliyorum nod32 de olabilir.
X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 2 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #6 ama klasor hiçbir surette açılmıyor ve ccleaner ile bile asla silinmiyor sonradan belirmesi de tuhaf oldu
ama klasor hiçbir surette açılmıyor ve ccleaner ile bile asla silinmiyor sonradan belirmesi de tuhaf oldu
X xwyzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2014 211 24 38 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi xwyzz #7 aynı klasore yazdıgım read- oku dosyası (metin belgesi ) 6 dk sonra değiştirilmiş ve sss dosyası diye görünüyor özelliklere tıkladıgımda tabi ki açmadım..
aynı klasore yazdıgım read- oku dosyası (metin belgesi ) 6 dk sonra değiştirilmiş ve sss dosyası diye görünüyor özelliklere tıkladıgımda tabi ki açmadım..