• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisayardan Silinemeyen esrarengiz KLASOR ? Msn diyor ama silinmiyor

xwyzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
211
24
38
Merhaba
masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor
acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım?

şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum

msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor

teşekkürler

Merhaba
masaustumde sonradan beliren bir klasor var, ne açılabiliyor ne de siliniyor
acaba bu ne olabilir ve bunu nasıl kaldırırım?

şahsen virus ya da keylogger gibi bir izleme aracı oldugunu dusunuyorum

msn i kaldıralı nerdeyse 1 yıldan fazla oldu msn bileseni olsa kalkardı ccleaner dahil silmeyi denedim katiyen silinmiyor

teşekkürler
Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı.

Virüs olabilir sizi izleme amaçlı falan yada son zamanlarda pc birşey yüklediyseniz oradan da inmiş olabilir virüs programı.

cok tesekkurler
izleme amaclı oldugunu dusunuyorum
format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı

bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam

o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak?

görüntüyü ekledim masaustundeki resmini

Eklentiler

• mmm.jpg
    mmm.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 127
cok tesekkurler
izleme amaclı oldugunu dusunuyorum
format sonrası hangı koruma programlarını yüklemeliyim? normalde bende avast vardı

bir de ben program ya da başka birşey indirmem kimseden dosya resim vs almam link açmam

o zaman bu program nasıl geldi demek ki başka yollarla da mümkün pc ye sızmak?

görüntüyü ekledim masaustundeki resmini
Bilgisayarınıza keylogger atmış olsalar sizi izle amaçlı masa üstünde gözükmez aslında,avast iyi diye biliyorum nod32 de olabilir.

ama klasor hiçbir surette açılmıyor ve

ccleaner ile bile asla silinmiyor sonradan belirmesi de tuhaf oldu

aynı klasore yazdıgım read- oku dosyası (metin belgesi ) 6 dk sonra değiştirilmiş ve sss dosyası diye görünüyor özelliklere tıkladıgımda
tabi ki açmadım..

Back