bilgisayardan anlayan birileri yardim edebilirmi lutfen

MaRaL_

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
22.264
12.553
298
merhaba
bana gonderilen bi PDF dosyasini açmam lazim ama hata veriyor bilgisayarim
adobe reader DC yukledim kaç defa yeniledim hepden sildim defalarca, olmuyor açmiyor dosyayi
dosayda hata varmi diye gondereni aradim imkansiz dedi hatali olmasi, hata benim pc deymis ama nerede bilmiyorum bulamiyorum
son sürümü hangisi bu programin, adobe den baska ne var açabilecek;, gerçi gonderen de adobe dedi ama açilmiuor iste (

Tam indirememişsinizdir. Tekrar indirin. Bağlantı hatası olunca eksik indiriyor ve açmıyor.

kizima internetden terlik aldim kuçuk geldi ,1 numara buyugu daha iyi olucak daah dogrusu
geri gondermek için bi etiket çikarttirmam lazim o etiketi açamiyorum
gonderen de satan tabiki , telefonda azarlar gibi konustu kadin ,bizden deil kendine bak falan diye
niye hiç akillisi beni bulmazki
paramla rezil oluyorum yani su an ..

indirdikten sonra kurulum da yapması lazım, kurulum yapıyor mu? Yapmıyorsa işe yaramaz.

indirdikten sonra kurulum da yapması lazım, kurulum yapıyor mu? Yapmıyorsa işe yaramaz.
simdi adobe nin sayfasina tikladim indi
indirilen dosyalari gittim ok ledim yukledi bilgisaayar bi kaç dk surdu
su an pc deki programlarin arasinda gorunuyor kurulum oldu galiba
kusura bakmayin turkçeye çeviride sorun yaisyorum anlaturken, pc TR deil

Ekran goruntusu atabilir misiniz? Kurulumda, programi indirdiginiz sitede sorun olabilir, virus programi kullaniyorsaniz programin calismasini engellemis olabilir. Hangi siteden indirdiniz programi?

Ekran goruntusu atabilir misiniz? Kurulumda, programi indirdiginiz sitede sorun olabilir, virus programi kullaniyorsaniz programin calismasini engellemis olabilir. Hangi siteden indirdiniz programi?
https://get.adobe.com/fr/reader/download/?installer=Reader_DC_2015.016.20039_French_for_Windows&os=Windows 7&browser_type=KHTML&browser_dist=Chrome&a=Intel_True_Key&p=mdual,mdual,mss&dualoffer=false&mdualoffer=false

buradan indirdim
virus proigrami yok

Programa degil size atilan etikete sağ tıklayın, birlikte ac kismini goreceksiniz. Oradan adobe i secin. Bunu denediniz mi

tam indirmek ne demek
indire tiklayinca kendi iniyor ,sonrada indirme pencersi kapanip giidiyor

Linke tıklayınca pdr dosyasının tamamı inmemiş olabilir. İnternet Explorer dan indirdiysen chrome dene yada tam tersi. Adobeyi kuramamişta olabilirsin. Akıllı cep telefonun varsa birde ondan dene

Programa degil size atilan etikete sağ tıklayın, birlikte ac kismini goreceksiniz. Oradan adobe i secin. Bunu denediniz mi
tamam oldu çok tesekkurler :)

yalniz ben butun adobeleri silmistim simdide videlolari açamiyor :)
onerbeilceginiz bi site varmi orijninak sitesi hangisi adobe nin video için flash lazim demi

tamam oldu çok tesekkurler :)

yalniz ben butun adobeleri silmistim simdide videlolari açamiyor :)
onerbeilceginiz bi site varmi orijninak sitesi hangisi adobe nin video için flash lazim demi

Video acmak icinde istediğiniz videoya sag tiklayin, birlikte ac kismindan media player, gom player vs hangi programi kullaniyorsaniz onu secin.

Programi dogru siteden indirmissiniz ama adobe video acmaz :)

Video acmak icinde istediğiniz videoya sag tiklayin, birlikte ac kismindan media player, gom player vs hangi programi kullaniyorsaniz onu secin.

Programi dogru siteden indirmissiniz ama adobe video acmaz :)
ben flash i niye sildim o zmaan, onla ilgili butun programlari silmekdi de amacim :)))

Aklima ilk geleni soyleyeyim mozilla bana kafayi yedirtiyor genelde kendine has, asi bi tarayici. Ctrl+p yapinca yazdir kismi cikiyor ya. Orada yazilcilar cikiyor. Misal benim pc'de bende olmayan yazici tanimlanmis. Oraya tiklayinca sende olani secmen lazim. Ornek vermem gerekirse bende onenote ve hp yazicilari tanimli, yazdiracagim zaman hp'yi secmem gerekiyor . umarim anlatabilmisimdir :)

anladim
yaptim dedugini , dogru tespit
benim ki sx410 , mozilla efendi sx310 u tanimlamis
degisince hazir yaziyor çozdum yani sayende , çok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…