tam indirmek ne demekTam indirememişsinizdir. Tekrar indirin. Bağlantı hatası olunca eksik indiriyor ve açmıyor.
simdi adobe nin sayfasina tikladim indiindirdikten sonra kurulum da yapması lazım, kurulum yapıyor mu? Yapmıyorsa işe yaramaz.
https://get.adobe.com/fr/reader/download/?installer=Reader_DC_2015.016.20039_French_for_Windows&os=Windows 7&browser_type=KHTML&browser_dist=Chrome&a=Intel_True_Key&p=mdual,mdual,mss&dualoffer=false&mdualoffer=falseEkran goruntusu atabilir misiniz? Kurulumda, programi indirdiginiz sitede sorun olabilir, virus programi kullaniyorsaniz programin calismasini engellemis olabilir. Hangi siteden indirdiniz programi?
simdi adobe nin sayfasina tikladim indi
indirilen dosyalari gittim ok ledim yukledi bilgisaayar bi kaç dk surdu
su an pc deki programlarin arasinda gorunuyor kurulum oldu galiba
kusura bakmayin turkçeye çeviride sorun yaisyorum anlaturken, pc TR deil
tam indirmek ne demek
indire tiklayinca kendi iniyor ,sonrada indirme pencersi kapanip giidiyor
Ekran goruntusu atabilir misiniz? Kurulumda, programi indirdiginiz sitede sorun olabilir, virus programi kullaniyorsaniz programin calismasini engellemis olabilir. Hangi siteden indirdiniz programi?
tamam oldu çok tesekkurler :)Programa degil size atilan etikete sağ tıklayın, birlikte ac kismini goreceksiniz. Oradan adobe i secin. Bunu denediniz mi
tamam oldu çok tesekkurler :)
yalniz ben butun adobeleri silmistim simdide videlolari açamiyor :)
onerbeilceginiz bi site varmi orijninak sitesi hangisi adobe nin video için flash lazim demi
ben flash i niye sildim o zmaan, onla ilgili butun programlari silmekdi de amacim :)))Video acmak icinde istediğiniz videoya sag tiklayin, birlikte ac kismindan media player, gom player vs hangi programi kullaniyorsaniz onu secin.
Programi dogru siteden indirmissiniz ama adobe video acmaz :)
ben flash i niye sildim o zmaan, onla ilgili butun programlari silmekdi de amacim :)))
madem bilen birini buldum bi soru daha sorucam :)Pdf dosyalari adobe ile ilgilidir. Mesela xxx.pdf seklinde gozukur :)
anladimAklima ilk geleni soyleyeyim mozilla bana kafayi yedirtiyor genelde kendine has, asi bi tarayici. Ctrl+p yapinca yazdir kismi cikiyor ya. Orada yazilcilar cikiyor. Misal benim pc'de bende olmayan yazici tanimlanmis. Oraya tiklayinca sende olani secmen lazim. Ornek vermem gerekirse bende onenote ve hp yazicilari tanimli, yazdiracagim zaman hp'yi secmem gerekiyor . umarim anlatabilmisimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?