Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 208 İsviçre 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #1 Merhaba, Ben yapmadım kızım yaptı:bbo: Yazılar sayfalar kocaman görünüyor,nasıl küçültebilirim?
Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 208 İsviçre 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #2 Yok mu biri arkadaşlar ya?
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #3 Ekranda sağ tıkla özelliklerden görünüme gel, oradan ayarlayıver işte bacım yaa. Hem Alya nasıl yapar böyle birşeyi len, beceriksizim demiyonda:umursamaz: Son düzenleme: 11 Ekim 2010
Ekranda sağ tıkla özelliklerden görünüme gel, oradan ayarlayıver işte bacım yaa. Hem Alya nasıl yapar böyle birşeyi len, beceriksizim demiyonda:umursamaz:
esoess kocasına ve kızına aşık.. Kayıtlı Üye 16 Ocak 2009 3.571 16 683 40 İstanbul 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #4 ctrl tuşuyla beraber mausun üstündeki minik şeyi aşığıya doğru oynatın düzelecektir Son düzenleme: 11 Ekim 2010
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.142 1.423 60 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #5 Hayatım ekranın en altında sağ tarafta mercek gibim bişey var ona tıkla %100 yazıyır bende ona tıklayınca yazı boyutunu ayarlarsın yerimseniben
Hayatım ekranın en altında sağ tarafta mercek gibim bişey var ona tıkla %100 yazıyır bende ona tıklayınca yazı boyutunu ayarlarsın yerimseniben
Saruboceq İki Kız Annesi :) Kayıtlı Üye 17 Ekim 2007 12.358 218 208 İsviçre 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #6 kuzum .!.: Ekranda sağ tıkla özelliklerden görünüme gel, oradan ayarlayıver işte bacım yaa. Hem Alya nasıl yapar böyle birşeyi len, beceriksizim demiyonda:umursamaz: Genişletmek için tıkla... Saf çok kolaymış ayarlamak Alya da karıştırırken yapmış işte Ayrıca bilemedin senin dediğin gibi yapmadım.alsanaalsanasmile ikraaa .!.: ctrl tuşuyla beraber mausun üstündeki minik şeyi aşığıya doğru oynatın düzelecektir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler denedim ama olmamıştı. ank06 .!.: Hayatım ekranın en altında sağ tarafta mercek gibim bişey var ona tıkla %100 yazıyır bende ona tıklayınca yazı boyutunu ayarlarsın yerimseniben Genişletmek için tıkla... Ablacım Senin dediğin yöntemi arkadaşda söyleyince becerdim.Cadı ya.
kuzum .!.: Ekranda sağ tıkla özelliklerden görünüme gel, oradan ayarlayıver işte bacım yaa. Hem Alya nasıl yapar böyle birşeyi len, beceriksizim demiyonda:umursamaz: Genişletmek için tıkla... Saf çok kolaymış ayarlamak Alya da karıştırırken yapmış işte Ayrıca bilemedin senin dediğin gibi yapmadım.alsanaalsanasmile ikraaa .!.: ctrl tuşuyla beraber mausun üstündeki minik şeyi aşığıya doğru oynatın düzelecektir Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler denedim ama olmamıştı. ank06 .!.: Hayatım ekranın en altında sağ tarafta mercek gibim bişey var ona tıkla %100 yazıyır bende ona tıklayınca yazı boyutunu ayarlarsın yerimseniben Genişletmek için tıkla... Ablacım Senin dediğin yöntemi arkadaşda söyleyince becerdim.Cadı ya.
HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. SüperAnneAnne Pro Üye 20 Mart 2008 141.603 213.142 1.423 60 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #7 Saruboceq .!.: Ablacım Senin dediğin yöntemi arkadaşda söyleyince becerdim.Cadı ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdi alya bunu böle helal valla ona :ecrin_bebek: ayyy yerim ben onu annesi Şeniz
Saruboceq .!.: Ablacım Senin dediğin yöntemi arkadaşda söyleyince becerdim.Cadı ya. Genişletmek için tıkla... Nasıl becerdi alya bunu böle helal valla ona :ecrin_bebek: ayyy yerim ben onu annesi Şeniz
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #8 Saruboceq .!.: Saf çok kolaymış ayarlamak Alya da karıştırırken yapmış işte Ayrıca bilemedin senin dediğin gibi yapmadım.alsanaalsanasmile Genişletmek için tıkla... Sana yardım edende kabahat zate. Uyuzalsanaalsanasmile Alyanın totosunu yezemuszemus
Saruboceq .!.: Saf çok kolaymış ayarlamak Alya da karıştırırken yapmış işte Ayrıca bilemedin senin dediğin gibi yapmadım.alsanaalsanasmile Genişletmek için tıkla... Sana yardım edende kabahat zate. Uyuzalsanaalsanasmile Alyanın totosunu yezemuszemus
Zepp Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2006 9.312 21 156 45 - Yurtdışı 11 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Saruboceq #9 Saruboceq .!.: Merhaba, Ben yapmadım kızım yaptı:bbo: Yazılar sayfalar kocaman görünüyor,nasıl küçültebilirim? Genişletmek için tıkla... duzeldi mi canim yettim : ) İnternet seçeneklerinden Görünüm - Metin Boyutu - Orta seç veya aslinda arkadaslarda soylemis ama "CTRL+mouse'nin topunu çevir."
Saruboceq .!.: Merhaba, Ben yapmadım kızım yaptı:bbo: Yazılar sayfalar kocaman görünüyor,nasıl küçültebilirim? Genişletmek için tıkla... duzeldi mi canim yettim : ) İnternet seçeneklerinden Görünüm - Metin Boyutu - Orta seç veya aslinda arkadaslarda soylemis ama "CTRL+mouse'nin topunu çevir."