Lekeler, Çiller Bilgisayar ve lekeler.. dikkat!

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Kedigirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
16
0
Cilt uzmanından duyduğum bir bilgiyi paylaşmak istiyorum kızlar.
Bilgisayar kullanırken bile güneş koruma kremi kullanmamız gerekiyormuş. Hiç aklıma gelmemişti bu. Renk açıcı ürünleri sürüp sakın pc başına geçmeyin, hem rengi koyulaştırıyor, hemde yayıyormuş lekeri. Tıpkı güneş gibi yani. Aman dikkat yasakkelime.

Akdenız ulkesıyız bilgisayara gelene kadar canavar gibi güneşe maruz kalıyoruz yanı garnierın koruyucusunu 26,90'a aldım pahalı ılla marka olmayanlarla da tedbir alınır para da mazeret degıl ben sürünmeyenleri hiç kusura bakmayın artıkın çag dışı buluyorum bırakın lekelenmeyi ilerki yıllarda CıLT KANSERı olmamak için korunun

ilk kez duydum ve şaşırdım. :1shok: işim sürekli bilgisayar başında. kara meştak olup çıkacam bu gidişle. tedbirimi alacağım. paylaştığın için teşekkürler canım. opuyorumnanaktan

Ya bnde bikac gündür neden bronzlastm diorm. 3 gün bilgisayar basında cok kalmıstm. saatlerce.. isim vardı. sora aynaya baktm esmerlesmisim hay allahm ya garip. :uhm:

Vay anasını :1shok: Sarı lambaların güneş ışığı gibi yaktığını ve leke yaptığını duymuştum ben de ama ps kafamçokkarıştı Allahtan pc başında çok kalmıyom bi de ben esmer değilim ehehe beyaz tenliyim cildim güneşte kalsa da kararmıyor sadece kızarıyor o da 1-2 güne geçiyor ama kanser flan yapabilir,zararlıdır sonuçta ama evde pc başında nette takılırken bile güneş kremi mi sürcez yaaa çok iğrenç,nefret ediyorm ben o kremlerden,vıcık vıcık yoğun oluyolar yağlı yağlı midemi bulandırıyo,roc,sebamed flan kullandım 60 spf olanları hep yağlı iğrenç kokuyo bi de,var mı çok hafif yapıda hem de çok ii koruyan bişi bildiğiniz?

Ya bnde bikac gündür neden bronzlastm diorm. 3 gün bilgisayar basında cok kalmıstm. saatlerce.. isim vardı. sora aynaya baktm esmerlesmisim hay allahm ya garip. :uhm:

ay yaaaa bronzlaştırmaz heralde ya bilgisayar:KK70: o zaman tatile gitmeme gerek yok ben paso pc başındayım arap bacı olmama lazımdı ama doğru herkesin cildi bir olmaz yaa:KK70:
Bu arada ilginçmiş bilgi için sağol leydim...

X