- Konu Sahibi pasasinin_hatunu
-
aramızda bilgisayar programcısı olan varmı kızlarr
evett bende lisede ve ünv de bilgisayar programcılığı okudumm
düzce ünv okuyorum ben hala son yılımm
merabakar bundan 3 yıl önce süleyman demirel ünw. bilgisayar prog. ve teknolojilerinden mezun oldum 1 sene boyunca nerdeyse işsiz gezdim nedeni kendi dalımda iş aramamdı aracıda koysak araya kibarca reddedildim çünkü deneyimim yoktu ve ne kadar olsa da(çok iyi bir öğrenci sayılmazdım ama ötüde değildim)programlama dillerini çok çok iyi bilmiyordum yok kurslara git bilmem ne hep böyle vaatler bizde biliyoruz kurslara gitmeyi az para değilki tek çocuk değilim ailem sadece bana çalışmıyoki neyse öyle sekreter ön muhasebe başladım dedim paramı kendim biriktiriyim baya bi para biriktirdim 2 yıl geçti sonra birden aşık oldum evlenme teklifi aldım kabul etmedim en başta hayallerim vardı kariyer yapmam gerekiyodu boşuna okumamıştım ben eşim yalvardı yakardı ben yollıcam seni söz evlenelim dedi öyle kabul ettim sonunda evlendik kursada yazıldım ama tabi hem iş hem kurs hem ev çok ağır gelmeye başladı rahatsızlandm acillere kalktım falan sonra işten çıktım rahat rahat gidiyodum ama maddi sıkıntılar çekmeye başladık tekrar iş buldum ama bu işte kurs saatlerime falan uymuyodu dondurdum 2 aydır dondurulmuş duruyo.......bu sırada da süpriz bi şekilde hamile kaldım isteyen varsa bilge adamda sistem ağ uzmanlığı,yazılım uzmanlığı,bilgisayarlı muhasebe ve sap finans uzmanlığı teknik çizim ve 3d uzmanlığı,ingilizce ,bilgi yönetimi ve raporlama uzmanlığı microsoft office eğitimlerini devredebilirim ayrıntılı bilgi iççin konu açtım bakabilirsiniz ordan yazın cevap veririm..... işinizi yapmak istiyosanız gerçekten öğrenin çevre edinin her kapı iyidir...... ben şu an hala çabalıyorum ve inannın arkadaşlarımın nerdeyse hiç biri kendi işini yapmıyor iyi olanlarda geçiş yapıp öğretmen oldular onlarda kpssyle boğuşuyo şimdi........... HAYAT ZOR.....
bende lisede bu bölümü okudum hala da devam ediyorum üniversitedeyim.
ama ben seviyorum yaa
selamlarr ben de yazılımcıyım liseden beri yazılımla uğraşıorum üniversiteden mezun olur olmaz işe girdim 4 yıldır çalışıorum ve gerçekten bölümn tüm nimetlerinden yararlanıyorum.. Bazen zorluyor ama yazılım ile uğraşmak kod yazmak bnm için vazgeçilmez. Kariyer açısından kendinizi geliştirdiğiniz takdirde çok önü açık bir meslek. devlette kazanacağınız paranın 2-3 katını alabiliorsunuz 5 yıl içinde. hele 5 yıl deneyim yaptıkdan sonra tüm kapılar daha da çok açılıyor size. Mesleğinizin bilgilerinizin değerini bilin derim :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?