Bilgisayar Programcıları Buraya :)

benim öyle deill,erkek sayısı kadar kız sayısıda var. yani 40 kişi olsa 25 kız fln vrdı rahattı yani ama derslerin ağırlığı ve yoğunluğu beni hala bitiriyor(

merabakar bundan 3 yıl önce süleyman demirel ünw. bilgisayar prog. ve teknolojilerinden mezun oldum 1 sene boyunca nerdeyse işsiz gezdim nedeni kendi dalımda iş aramamdı aracıda koysak araya kibarca reddedildim çünkü deneyimim yoktu ve ne kadar olsa da(çok iyi bir öğrenci sayılmazdım ama ötüde değildim)programlama dillerini çok çok iyi bilmiyordum yok kurslara git bilmem ne hep böyle vaatler bizde biliyoruz kurslara gitmeyi az para değilki tek çocuk değilim ailem sadece bana çalışmıyoki neyse öyle sekreter ön muhasebe başladım dedim paramı kendim biriktiriyim baya bi para biriktirdim 2 yıl geçti sonra birden aşık oldum evlenme teklifi aldım kabul etmedim en başta hayallerim vardı kariyer yapmam gerekiyodu boşuna okumamıştım ben eşim yalvardı yakardı ben yollıcam seni söz evlenelim dedi öyle kabul ettim sonunda evlendik kursada yazıldım ama tabi hem iş hem kurs hem ev çok ağır gelmeye başladı rahatsızlandm acillere kalktım falan sonra işten çıktım rahat rahat gidiyodum ama maddi sıkıntılar çekmeye başladık tekrar iş buldum ama bu işte kurs saatlerime falan uymuyodu dondurdum 2 aydır dondurulmuş duruyo.......bu sırada da süpriz bi şekilde hamile kaldım isteyen varsa bilge adamda sistem ağ uzmanlığı,yazılım uzmanlığı,bilgisayarlı muhasebe ve sap finans uzmanlığı teknik çizim ve 3d uzmanlığı,ingilizce ,bilgi yönetimi ve raporlama uzmanlığı microsoft office eğitimlerini devredebilirim ayrıntılı bilgi iççin konu açtım bakabilirsiniz ordan yazın cevap veririm..... işinizi yapmak istiyosanız gerçekten öğrenin çevre edinin her kapı iyidir...... ben şu an hala çabalıyorum ve inannın arkadaşlarımın nerdeyse hiç biri kendi işini yapmıyor iyi olanlarda geçiş yapıp öğretmen oldular onlarda kpssyle boğuşuyo şimdi........... HAYAT ZOR.....

Son düzenleme:
düzce ünv okuyorum ben hala son yılımm

boludayım bende bu yıl bitti balıkesir üniden mezunum bende çook zorr bi bölüm gerçekten
ünideki hocalarım hp derdi bu okulda en iyi bölüm ama en zor bölüm bu bölüm diyee
bu nu okumak zor,bu işi yapmak daha zor ben yapmak istemedim hiç bu işi
şimdi kpss belasıyla ugrasıyorum inş.olur

hayat gerçekten zor rubet :)
zorla okudum bende bu bölümü 3 yılda bitirdimm zeki bi insandım ama isteyerek gitmedim dersleri sadece bi an önce geçip okulu bitirmekti
şimdi bende kpss magduruyumm dgs falan ugrasıp bu bölüme dah a fazla dayanamazdımmm vallaa

selamlarr ben de yazılımcıyım liseden beri yazılımla uğraşıorum üniversiteden mezun olur olmaz işe girdim 4 yıldır çalışıorum ve gerçekten bölümn tüm nimetlerinden yararlanıyorum.. Bazen zorluyor ama yazılım ile uğraşmak kod yazmak bnm için vazgeçilmez. Kariyer açısından kendinizi geliştirdiğiniz takdirde çok önü açık bir meslek. devlette kazanacağınız paranın 2-3 katını alabiliorsunuz 5 yıl içinde. hele 5 yıl deneyim yaptıkdan sonra tüm kapılar daha da çok açılıyor size. Mesleğinizin bilgilerinizin değerini bilin derim :)))))

Ben bu bilgisayar işinden hiç anlamıyorum. Ne yazıyosun, ne kodunu giriyosunuz? Devleti beğennmiyosunuz ama sonra gider bi devlet memuruyla evlenirsiniz diyim ben:)

bende 2011 eylül ayında bu bölümden mezunum ve hala işsizim... iş bulamıyorum malum deneyim yok okul yenı bittiği içim her iş yeride deneyim istiyor ,ne yapıcam ben bilmiyorum çoook mutsuzum dumlupınardan mezunum bende okadar yıl boşunamı okudum ben ya

bu bölüm muzunu olup ta başka hangi sektörlerde çalışıyorsunuz yada çalışılabilir arkadaslar ? yokmu bu bölümü okuyupta başka sektörde çalışankar haydı arkadaslar fikirleşlim lütfen :)

Bende bilg.proğramcılığı okuyorum 2.sınıfa geçtim gerçekten bu meslek kendini geliştirmekle ilgili

bende bu sene mezun oluyorum.programlama dillerini hic bilmiyorum nerdeyse..ogretmenlige gecmek istiyorum ama ailemin maddi durumu iyi deil kibrista yasiyorum uniye 7 bin tl oduyrz seneye kiz kardesmde uniye baslaycak ailem ikimzn okul masrafini karsilayamaz .mezun olup ise girmem lazim ama hic bi bilgim yok yani en basit bilgsyara format at deseler beceremcm sudan cikmis baliga doncem.kendimi nasil gelistirebilirim bilgi verirmisinz.

bende 1. sınıftayım severek okuyorum biraz zorlansamda
muhendıslıkle tabı kı kıyaslandırırlmaz ama yınede biraz zor bi bolum fakat mantıgı kaptıgınız anda koda dokmek kolay
8 dersimizden 5 meslek dersi aa ama tabı teorik biliyorum ınsallah herkes ıyı yerlere gelır

merhabalar bölümdaşlarım bende pc programlama bitirdim gerçekten çalışmadan zeka kullanılmadan geçilemeyecek dersler var herşey mantıktan ibaret ...
Çok istedim mühendisliğe geçmeyi hâlâ da istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…