Bilgisayar oyunu oynayan eş

Sonya Blade

Sıradan ölümlüleriz...
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2019
544
265
33
Merhabalar, 10 aylık evliyim.Öncesinde de 1 yıılık birlikteliğimiz vardı ve severek evlendik.Hala da çok seviyoruz birbirimiz.Çok şükür mutluyuz ama aklıma takılan bir konu var.Normal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum daha doğrusu.Eşim bilgisayar oyunu oynamayı çok seviyor.İşten gelince ben uyuyana kadar benle birlikte sonrasında gece 3 lere kadar oyun oynuyor.Tabi ben uyumuş oluyorum.Sabah ta işe gidiyoruz.Hafta da bir kaç gün birlikte uyuyoruz yani.Onunla bu konuyu konuştuğumda da hem sana hem oyuna vakit ayırıyorum diyor.Sizce durum normal mi.Arada kafama takıyorum.Kadınsı bulmuyor mu beni diye, yeterince çekici gelmiyor muyum falan gibi şeyler düşünüyorum.

Merhabalar, 10 aylık evliyim.Öncesinde de 1 yıılık birlikteliğimiz vardı ve severek evlendik.Hala da çok seviyoruz birbirimiz.Çok şükür mutluyuz ama aklıma takılan bir konu var.Normal olup olmadığını anlamaya çalışıyorum daha doğrusu.Eşim bilgisayar oyunu oynamayı çok seviyor.İşten gelince ben uyuyana kadar benle birlikte sonrasında gece 3 lere kadar oyun oynuyor.Tabi ben uyumuş oluyorum.Sabah ta işe gidiyoruz.Hafta da bir kaç gün birlikte uyuyoruz yani.Onunla bu konuyu konuştuğumda da hem sana hem oyuna vakit ayırıyorum diyor.Sizce durum normal mi.Arada kafama takıyorum.Kadınsı bulmuyor mu beni diye, yeterince çekici gelmiyor muyum falan gibi şeyler düşünüyorum.
Sen uyuduktan sonra zamanjnj neyle değerlendirdiği neden önemli?. TV izlese de aynı oyun oynasa da. Yatıp öle tavana baksa da:) sonuçta seni yapayalnız bırakmıyor ilgileniyor:) sen uyuyorsun aonra oyun:) ben de çocuk yokken sabahlara kadar oynardım. Ne eşimi ne ev işimi aksattim. Bağımlılık ti ama. Ciddi bağımlılık. :) Bırakmasını istediğnde zararlı aliskanlik bırakmak kadar zor olacagidan kavga çıkabilir kişi kendi bırakmalı:) gerçi kendi işini etkilemiyor da senle de ilgileniyormus bırakmaz:)

Bence çok büyütülecek bir şey değil, hatta hiç değil :) evlilikte eşlerin kendine özel vakti olması çok mühim. Sizin de hobileriniz vardır mutlaka. Ben genel olarak oyun oynayan erkeklere hep sinir olurum çok şükür eşim oynamıyor ama oynasaydı da ben uyuduktan sonra oynasa hiç sorun etmezdim. Benim eşim de akşamları yatana kadar gidip odasında kitap okur mesela, ben gider yatarım. Çok büyütmeyin böyle şeyleri kafanızda, mutluluklar dilerim 🤍

Konuyu cinsellik bölümüne açmanız garip olmuş sanki ama ben de bu yönden bakayım. Cinselliği illa ki yatak odasında ve uyku saatinde yaşama takıntınız yoksa, yani bunu da aksatmıyorsa, sorun edilecek bir şey yok. Ha eğer aksıyorsa da seksi akşam başbaşa olduğunuz vakitlere kaydırın oldu bitti.

Siz uyuttuktan sonra mı gidiyor oyuna? Öyleyse takmayın kafaya. Adamın uykusu gelmiyordur naapsin?

fazla oynaması normal değil. bende eşimde pc oyunu çok severiz cocukluktan beri devam eden hobi gibi bişey. ama düşünüyorumda eşim hangisini tercih eder dersem benle zaman geçirmeyi tercih eder. oyunuda çok sevmesine ragmen bana daha cok deger verir hatta geçen sene söyle bir durum oldu. bilgisayarımız boş odadaydı (cocuk odası) tek tvde salonda. eşim oyun oynarken bende salonda tv izlerim yanında pek durmam. sırd bu yüzden ufak masa alıp bilgisayarını salona tasıdı istemedigimi söylynce sen tek kalıyosun burda ne güzel sen tv izlerken bende oyunumu oynarım lütfen kalsın deöişti hiç aklıma gelmemşti öyle düşündüğü :d sizin eşiniz baya bagımlısı olmus sizi ihmal edecek kadar uzun vakit geçiriyosa bundan vazgeçmesi lazm artk

Hayır asla normal bir durum değil. Sabahtan akşama kadar çalışmalı, eve gelince sizinle vakit geçirmeli ve siz uyuyunca uyumalı.
Kendine zaman ayırmamalı ve keyif aldığı hobileri olmamalı.
Evlisiniz bir kere ne oyunu?
Kendine falan zaman ayırmak ne demek?
Olur mu öyle saçma şey😏

X