- Konu Sahibi hurremland
-
ayy demek sınavıda oluyor ben bunu hesaba katmamıstım:)
aradım bugun halk egıtımı 100 lira dedı 1.5 ay hafta ıcı her gun....
devam hakkı sadece 5 gunmus...
haftasonunu secersende 3 ay suruyormus...
haftaıcı daha mantıklı geldı kısa surede bıter...
canım ben ısmek bılgısayar kursuna gıdıyorum baslayalı 1.5 ay oldu ucret falan odenmıyor mayıs sonunda bıtıyor kurs ben haftada 3 gun carsamba persembe cuma aksam 6 ile 9 arası gıdıyorum 6 gun devamsızlıktan sonra kaydın sılınıyor cok ta guzel ogretıyorlar....istersen bulundugun semttekı ısmek i arayıp bılgı alabılırsın kayıtlar ıcın...
kızlar lütfen şu konuda bilinçlenelim. halk eğitimler ücretsizdir..
o parayı sizden bağış adı altında alıyorlar. özel bi hizmet vermeyecek ki sana. bilgisayarlar hazır, hoca hazır ki parasını sen değil devlet ödüyor. ben 2 sene halk eğitimde bilgisayar kursu verdim. sonra memur olduğum için bıraktım. kursiyerlerime hep söyledim yatırmayın diye. halk eğitim de batmadı. sizden parayı resmi bi belge ile istemiyorlar. ha şunu da söyleyim para ceplerine girmiyor. onu deftere işliyorlar ama ne gerek var. kesinlikle para vermeyin. halk eğitimde kurslar ücretsiz olur, yoksa daha üst bi merciye sorayım isterseniz deyin kayıt yapan kişiye.
umarım hocanız iyi olur da bişeyler kaparsınız bilgisayar konusunda. çünkü ne kadar bildim diye de gitseniz bilmediğiniz çok şey var
canm bahsettıgın kurumu aradım bende kayıtları kacırmısım eyluldeymıs...ama zaten sınavda eylulde....atamalara kadar sertıfıkam yetısırse ordan almak tercıhım cunku hemen evıme cok yakın...
halk egıtım uzak kalıyor her sabah otobuse bınmem gerekıcek
:44:
bende oyle dusundum ama telefondakı bayan 100 lr dıyınce bir şey diyemedım çok ilginç... bızden aldıkları parayı ne yapıyorlar acaba..
100lr cok bişi değil ben vermem demekte ayıp olucak gıbı gelıyor
eğer okulunda lise yada üniversitede bilgisayar dersi gördüysen kredli sertifikaya gerek yok
aaa ben bunu bılmıyordum kpss ıcın bılgısayar ısletmenı sertıfıkası ısteyen kodlar var
ben unıde gordum bılgısayar dersı gerek yok mu sımdı canm?
hmmm ıyı yaa sevındım canım pekı resmı olarak nasıl belgeleyecegız ki bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?