bilgisayar ile anket doldurup para kazanılıyor mu gercekten?

ayguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
48
0
46
Giresun
selam sayın bayanlar
para kazanmak istiyorum ve ınternette dolaşırken ilgili sitelerin sizlere gonderdigi anketleri doldurarak ayda 4000$ kadar para kazanılabılecegını okudum.
bu kadar cok para olsa elbette guzel olur ama ilk etapta 50$ a bıle razıyım.
turkıyede yaşayıp bu yontemle para kazanan ve paybal sisteminde sorun olup olmadıgını anlatabilecek birileri varsa cok sevinirim. 1 haftadır kafa patlatıyorum bu konu uzerinde ve bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum..
yardımlarınız icin şimdiden tesekkur ederim.

ahh canım kafa patlatmakla olmuyor bu iş ben anket e-kitabını aldım 80 lira verdim havale faln derken ama cooookkk coook karısık bende senin gibi ne olsa razıyım dedim ama felaket zor..ingilizce bide bilgiayarımı çökertecektim neredeyse..bu konuyla ilgili bilgin olursa banada yardımcı ol canım..müthiş zaman isteyen bir iş bende derslerden falan zaman ayıramadım kaldı..

canım ben 2 $ kazandım gercekten anket doldurup. hıc oyle anket kıtabı almadım. ama tr de yaşadıgım icin tr veya bu bolgeyle ilgili pek anket olmyormus mesela abd de yaşayanlar gunde en az 1 anket doldurabiliyormus. başka kazanma yontemleri de buldum aslında basit ama oyalayıcı.. upload yaptırıp bu indirmelerden para kazanılabiliyormus..

ahh canım bende onu diyorum ya :) ben profilimi hep abd de yaşan new york ta yaşan vs. olarak kaydettim bi sayfada liste bi tarafta google translate acık :) ama yok anacım yok nerde bende 5 dolar kazandım paypal açmaya çalıştım bilgisayara programlar yükledim ama fıssss zaten 25$ olmadan paypala da aktarılmıyor heveslenme bece ben yıkıldım senide üzmek istemem ama..keşke olsa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…