• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgisayar geçmişini saklamam lazım ...

mutsuzamaumutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
249
44
68
Diğer
bu zamana kadar böyle bir şeye ihtiyaç hissetmemiştim ama buradaki yazılanları okudukça içime bir kuşku düştü eşimin bilgisayarda nerelere girdiğini merak ediyorum kaydeden bir program var mı ama onun bunu anlamaması lazım bilgisayar geçmişini malum hepimiz biliyoruz ve temizlemeside oldukça kolay onun silemeyeceği bi program var mı lütfen bilen varsa yardımcı olsun.

bu zamana kadar böyle bir şeye ihtiyaç hissetmemiştim ama buradaki yazılanları okudukça içime bir kuşku düştü eşimin bilgisayarda nerelere girdiğini merak ediyorum kaydeden bir program var mı ama onun bunu anlamaması lazım bilgisayar geçmişini malum hepimiz biliyoruz ve temizlemeside oldukça kolay onun silemeyeceği bi program var mı lütfen bilen varsa yardımcı olsun.

canım merhaba benim gmail hesabım var..onu hep açık tutuyorum ve arama geçmişi kaydet diyorum...ne kadar silinirse silinsin hepsi benim mailimde duruyor..sadece ben görüyorum öyle yapabilirsin :)

Bu konuda bazı çözümler vardır ve mutlaka yazılır.

Ancak bana sorarsan,hiç kalkışma derim.
Eşinin izini sürmektense,eşini bilgisayar başında tamamen yalnız bırakmamak ve eşinden önce yatmamak daha uygun bir çözüm olabilir.

Bu konuda bazı çözümler vardır ve mutlaka yazılır.

Ancak bana sorarsan,hiç kalkışma derim.
Eşinin izini sürmektense,eşini bilgisayar başında tamamen yalnız bırakmamak ve eşinden önce yatmamak daha uygun bir çözüm olabilir.

ben olmadığımda nerelere girdiğini merak ediyorum geçmişe bakıyorum zararlı bişey yok ama benim asıl merak ettiğim geçmişi kontrol edip siliyor mu yani benden bişey saklama ihtiyacı duyuyor mu dediğine gelirsek eşim vardiyalı çalışıyor çalışma saatlerimiz aynı değil ben evde olduğumda o olmuyor o olduğunda ben olmuyorum buradakileri de okudukça merak etmemek elde değil bence takip etmek daha iyi bişey olduğunda allah korusun bilmemekten daha iyidir diye düşünüyorum

arkadaşım casus programı var isim verebiliyormuyum bilmiyorum o yüzden bişi
diyemiyorum.
casus programı iyi bi program a dan z ye ne varsa fotolu hepsi
ama bilmiyorum eşin seni üzecek bi davranşta bulunur mu ve görürsen ne hissedersin
eşimin pc sinde var şuan biliyo o programı ve interneti nasıl kullanması gerektiğini öğrendi takipdeyim...
takip programı olduğunu bilmeden önce hilal cebecinn poposuna bakmış ve ben yıkıldım tabi tartıştım ve yzüne vurdum
haaa şuanda herşey net ve açık olması gerektiği gibi kullanıyor
özel mesaj atamıyorum ama isim vermek problem çıkartmazsa yardımcı olabilirim...

diyemiyorum.
ama bilmiyorum eşin seni üzecek bi davranşta bulunur mu ve görürsen ne hissedersin
eşimin pc sinde var şuan biliyo o programı ve interneti nasıl kullanması gerektiğini öğrendi takipdeyim...
takip programı olduğunu bilmeden önce hilal cebecinn poposuna bakmış ve ben yıkıldım tabi tartıştım ve yzüne vurdum
özel mesaj atamıyorum ama isim vermek problem çıkartmazsa yardımcı olabilirim...

sanırım pc de virüs programı olmaması lazım ama....

diyemiyorum.

bilmemekten bilmek daha iyidir diye düşünüyorum

hemen bi gmail aldım :) arama geçmişi nasıl açık tutuluyor canım onuda sana zahmet anlatıversen

canım gmail açık kalsın hep..Google gir şimdi...ismin çıkacaktır sağda tıkla ona..Hesap de.

Google Arama ayarlarını mı arıyorsunuz?
Arama ayarları sayfasını ziyaret edin.

Şöyle birşey çıkar aşağıda.Arama sayfalarını ziyaret et biraz daha aşağıda ,

'Arama geçmişi

Oturum açtığınızda, arama etkinliğinize dayalı olarak daha alakalı sonuçlar ve öneriler alabilirsiniz. Arama geçmişinizi istediğiniz zaman kapatabilir veya düzenleyebilirsiniz.'

Buna tıkla ..Bu kadar umarım yardımcı olmusumdur..

Back