Bilginize ihtyaacım var!!

burcu316

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
6
1
35
merhaba sevgili anneler ,
Miniğimle ben 35. Haftadayız.ve bu aralar regl ağrısı gibi sancılarım oluyor. Ve karnım sertleşiyor. Am sık sık değil.Sizce bunlar erken doğum Başlangıcı mı ?
Bilgileriniz için şimdiden teşekkürler .

canım doğum sancısı olması için düzenli olması lazım mesela 15-20 dkda 1 kasılman oluyorsa hemen doktora git. benim ilk hamileliğimde arka arkaya 2-3 dk arayla ksılmalarım oluyordu ama uzanıp dinlenince geçiyordu doğum sancıları dinlenince geçmiyor gittikçe sıklaşıp şiddeti artıyor.

dediğim gibi baktın 3-5 kasılma oldu hemen uzan biraz geçecektir, geçmezse süresini takip et baktın düzenli gidiyor mutlaka doktorunla görüş.

Hayırlı olsun meleğin indsallah hayirlisiyla alırsın kucağına

Cnm artik doğuma çok azbi sure kalmis rahim artik kendini doğuma hazırlıyor bebek dönüyor bunların vermiş olduğu sancilardir..çok normal ama baktin olmuyor çok sıklasinca doktoruna görüş..

Anladım teşekkürler ,
Dinlenince geçen sancılar şimdilik . Ilk hamilelik olunca insan heyecanlanıp strese giriyor. Sancıları ayırt edemezsem diye

Teşekkürler :)
Hâlâ hareketliyiz yerimiz dar olmasına rağmen onun da verdiği ağrılar oluyor

Anladım teşekkürler ,
Dinlenince geçen sancılar şimdilik . Ilk hamilelik olunca insan heyecanlanıp strese giriyor. Sancıları ayırt edemezsem diye

Aaah ah benim 2. Doğumum OLMASINA ramen ben de aynı strese giriyorum.. Bir de 2. Doğum daha hızlı ilerler demiyorlar mı Aklım çıkıyor ilk doğumumda 6 santime kadar suni sancıya ramen hiç birşey hissetmemiştim. Neyseki kanama haber vermişti kendini hayırlısı olsun olmadı arabada doğuruveririz napalım şaka bir yana mutlaka farkettirir kendini stres yapma olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…