• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginize ihtiyacim var:(

ebrulimavi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
2.855
941
163
Bursa
Merhaba, cok duzenli olan adet donemlerimden sonra boyle bisey korkuttu beni.son adetim bittikten 4 gun sonra tekrar adet oluyorum.acaba bi sorunmu var.boyle birsey yasaysn varmi? Paylasirsaniz sevinirim.

Merhaba, cok duzenli olan adet donemlerimden sonra boyle bisey korkuttu beni.son adetim bittikten 4 gun sonra tekrar adet oluyorum.acaba bi sorunmu var.boyle birsey yasaysn varmi? Paylasirsaniz sevinirim.

Normal adet kanamasi gibimi yoksa adetten dahada farkli bir kanamami ablamda da aynisi olmustu adetten sonra biraz lekekenme tarzinda yine kanamsi olmustu meger hamileymis ustune gormus son gelen kanamada yerlesme kanamasiymis

Normal adet kanamasi gibimi yoksa adetten dahada farkli bir kanamami ablamda da aynisi olmustu adetten sonra biraz lekekenme tarzinda yine kanamsi olmustu meger hamileymis ustune gormus son gelen kanamada yerlesme kanamasiymis

Cnm lekelenme tarzinda değil de normal adet kanamasi gibi ve 3 gundur devam ediyor:(

aynısı banada olmuştu adetim bitti 2 gün sonra tekrar adet olmaya başladım ne oluyorum demiştim senin gibi adetin tekrar bitmesini bekleyip doktora gittim aşırı stres ve yorgunluktan olduğumu söyledi gerçektende o zaman aşırı stresliydim ve günlerce hiç uyumamış yemek yememiştim onun etkisiyle tekrar olmuşum ama sen genede bi görün doktora

Back