Bilginize ihtiyacım var..

Eylxuxl_ce

Kızım ve Oğlum
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
661
4
Arkadaşlar merhaba 17 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerin cok hafifde olsa hissetmeye basladım.Sizler bu haftalarda karnınızın neresinde hissettiniz bebeğinizin hareketlerin yani nerde hissetmem gerekiyor bazen yukarılarda bazende sanki kasıklarıma dogru yani aşagıda hissediyorum gibi geliyor bana.Allah korusun bebek asagıda olsa bu nsıl anlasılır.İlk bebeğimi kaybettim bası asagıda diyordu doktorum onun için hep bu yuzden cok korkuyorum

canım bu bebeğinin duruşuna göre değişir sanırım. ben elimi karnımın tam ortasına koyduğumda hissediyordum, bazen de senin gibi kasıklarıma doğru hissediyordum.

17 haftalık hamilelikte bebek dönerde de taklada atar yanii karnının çeşitli bölgelerinde hareketlerini hissedebilirsin eğerbebeğin hareketlerini sürekli kasıklarda genital bölge yakınlarında hissedersen bu bebeğin aşada olduğunu gösterir bence panik yapma arkadassım hayırlı hamilelikler dilerim

bende bazen kasık bölgemde pıt pıt atma hissediyorum aama ard arda 5-6 kere oluyor bunun bebek hareketi oldunu sanmam ama karnımda bazen içerden bişi itttiyo gibi hissediyorum bazende içimde bi balon şişiyor sonra sönüyor gibi geliyor sata göre 17 hafta 5 dr göre 18 hafta 5 günlük hamileyim

bende bugün itibariyle 18. haftama girdim...bebegimin hareketlerini hissediyormuyum bilmiyorum cünkü bebek hareketleri nasil olur onu bilmiyorum...eltimde hamile soruyorum kelebek ucusmasi gibi diyo...ama benim ki farkli icerden sanki bi parmak dürtüyo karnimi ard arda 3-4 defa oluyo ama biraz aciyo dürterken...gün icinde 4 kere falan oluyo ama aralikli saatlerle..bebegimin hereketi olabilirmi yoksa kesemi büyüyor onun acisimi bilmiyorum..hep ayni yerde olmuyo saabah göbegime yakin oluyosa öglen sol kasigima yakin oluyo...nasi bisiy buu

bende ilk seyirme şeklinde hissetmiştim 16.haftada. kelebek çırpası gibide diyebilirim. karnımın çeşitli yerlerinde ama daha çok kasıklarıma doğru. şu an 23.haftadayım ve hareketler sanki içimde hava kabarcıkları patlıyo gibi:))) o kadar güzel bi duygukiiii.....

ben öle kelebek hissetmiyorum ya(batiyo sadece bisey bekliyim bari 20. hafatadan sonra insallh sizin gibi hissederim

19 da hissetmiştim bende cnm heryerde hissedilebilir o daha minicik ve karnında kıpır kıpır biraz daha kuvetlensin de sen gör bak hareket nasıl oluyor tekmeden geçiriyor benimkşi vallh şimdi sen gibi hep beklerdim duymayı güğnler çabuk geçiyor aklına kötü şeyler getirme keyfini çıkar

benim her iki dogumun riski oldugu için (asagida idi) bundan korktum cunku ilk aylarda 15-17 haftalar kasimlarimda kibiirdiyordu. ama Allah'a sukur bisiyi yok buyudukce yukarlarda kibirdiyor.
ilk zamanlar bol bol dinlenmeye bak canim. zaten dr 20-23 haftalar soyluyor bebegin durumunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…