Bilginize ihtiyacım var.Okumadan gecmeyin..

incim_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
61
0
Arkadaşlar ben yurt dışında yetişmiş biriyim,evlendim türkiyeye yerleştim..acik öğretimde cocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum,yaza doğru kayıtlar başlıyormuş..Yurt dışında ev ekonomi bölümünü bitirdim.Acaba zorlanırmıyım diyorum veya hangi derslere giriliyo?dersler zormu..orayla bura cok farklı biliyorsunuz?matematiği cok oldu görmeyeli..Buranın dersleride farklı..Ne yapacağımı şaşırdım..tereddütlüyüm anlıyacağınız..cokda okumak istiyorum ev hanımıyım,coluk yok cocuk yok canım sıkılıyor,birşeyler yapmak istiyorum artık..::uhm:Bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yurt dışında yetişmiş biriyim,evlendim türkiyeye yerleştim..acik öğretimde cocuk gelişimi bölümünü okumak istiyorum,yaza doğru kayıtlar başlıyormuş..Yurt dışında ev ekonomi bölümünü bitirdim.Acaba zorlanırmıyım diyorum veya hangi derslere giriliyo?dersler zormu..orayla bura cok farklı biliyorsunuz?matematiği cok oldu görmeyeli..Buranın dersleride farklı..Ne yapacağımı şaşırdım..tereddütlüyüm anlıyacağınız..cokda okumak istiyorum ev hanımıyım,coluk yok cocuk yok canım sıkılıyor,birşeyler yapmak istiyorum artık..::uhm:Bu konuda yardımcı olursanız cok memnun olurum..

lisans programı için önce öss'ye girmen gerekiyor ama bu sene için başvurular 2 gün önce sona erdi.
önlisans hakkında bilgim yok yani direk geçiş var mı bilmiyorum.sen yine de bir dersaneye sor onlar deteylı bilgi verirler.

ben tercih yaptığımda alan dışı yazılmıyordu,sonra kalktı diye duydum ama kesin bilmiyorum.yani ben de okul öncesi öğretmenliği istiyordum ama Türkçe-Matemetik mezunu olduğun için tercih yapamıyordum.kalktıysa seçersin ama hala aynı ise senin bölümünde önlisans programı var.

dersleri o kadar takma kafana azmettikten sonra yapılmayacak şey yoktur,yeter ki iste

buradan ayrıntılı bilgi alabilirsin

k.i.b. başarılar dilerim

Son düzenleme:
yldz kardeşim teşekkür ederim bilgin için..ben halk milli eğitime gittim okuyabiliyorsunuz dedi.diplomanın çevirisi gerek dedi..ama korkum derslerden, benim görmediğim dersleri burda işleyeceğim..Bana zor gibi gelir diye düşünüyorum cünki açık ögretim tek sınavlara gireceğim..Bakalım artık hayırlısı olsun..tesekkürler

Son düzenleme:
X