bilginize ihtiyacım var kızlar bi bakar mısınız?????

elaabaharr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
84
6
28
merhabalar.son adet tarihim 16 ağustos. 09.09.13 de beta baktırdım 1 çıktı. 23.09.13 de (12 gün sonra baktırdım) 926 çıktı. doktora randevu aldım pazartesi gitcem de sizce değer de ki artış normal mi? aklıma takıldı yaw

merhaba canım sen ılk beta baktırdığında cok erken baktırmışsın daha adet gorecegın gun bıle gelmeden 7 gun once bu beta kanda adete 2 3 gun kala yükselmeye başlıyor her günde 2 veya 3 e katlıyor kendını sen 23 te baktırmışsın yanı adet gecıkmesınden 1 hafta sonra ve bu değer cok normal bu benım ıkıncı bebegım tecrubelerıme güven ben tam adet olacağım gun bu bebegımde beta bakıldı ve degerım senın ıcın tahlıl kâğıdımı arayıp buldum adet olacağım gun 294.7 yanı bu degerı yedı ıle carp sonucu gorursun ve su an elımde tahlıl 2-3 hafta gebe olanlar 1.000 10.000 arası yazıyor sen gayet normalsın eger ekstra bırsey olmazsa olmaz ınsallah ama ıcını ferah tut bu değer normal

benim adet olmam gereken gun yani ilk adetimden 28 gun sonraki batehcg 25,9 cuma gunu
pazartesi gunu tekrarı yapıldı 172 di değer ve 13 haftalık hamileyim şu anda senin değerin baya güzel canım
2 gun sonra doktora gidersen keseyi de gorebilirsin

ayy canlarım benim çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için.. hayırlısı bakalım pazartesi gitcez inş. güzel haberler alırız allahın izniyle inşallah. rabbim herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

ayy canlarım benim çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için.. hayırlısı bakalım pazartesi gitcez inş. güzel haberler alırız allahın izniyle inşallah. rabbim herkese sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inş.

ıyı bakalım hadı hayırlı haberlerını bekliyoruz gıdınce bebısınıde gorursun bende pazartesı gıdıcem zeka testı yapacak doktor bıraz erken ama belkı cınsıyetı ılgılıde bı ıpucu verır ben cınsıyetını cokk merak edıyorum da

hadi hayırlısı olsun bakalım inş. sorun sıkıntı çıkmaz testinizde.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Back
X