- Konu Sahibi Huzurumsun01
-
Canım. Cok cok iyi bebeğin ben 34 haftada doğum yaptım kontrole gittim 5 cm fln açilmam vardı.doğuma alındım.saatler sınra doğdu kızım 1950 gr 41 cm zor oldu büyütmesi evet ama değer şimdi büyüdü 2,5 yaşinda.küvözde mi bebeğin?merhaba arkadaslar 4 gün once dogum yaptim 35 haftalikken dr kontrolune gittigimde suyumun bitmek uzere ve kordon baginin bebegimin boynuna dolandigini ogrendim bu yuzden gelisim geriligi baslamis sabahina sezeryana aldilar su an bebegim 2.260 gr 50 cm olarak dogdu cok mu kotu daha kucuk doganlar biliyorum ama benim gibi olanlar war mi
Canım. Cok cok iyi bebeğin ben 34 haftada doğum yaptım kontrole gittim 5 cm fln açilmam vardı.doğuma alındım.saatler sınra doğdu kızım 1950 gr 41 cm zor oldu büyütmesi evet ama değer şimdi büyüdü 2,5 yaşinda.küvözde mi bebeğin?
Cnm sıkma canı bence boyu ve kilosu gayet normal..benim ablam noröal haftasında bile senden daha küçük bebek dünyaya getirdi. Sıkma canını
Ah cnim bir benim kisa zaman sonrq sen bile sasiricaksin bebisinin gelisimine hizla buyuyup sasirticak seni emin oll saglicakla kucagina almissin ya simdiden sonrasi daha kolaymerhaba arkadaslar 4 gün once dogum yaptim 35 haftalikken dr kontrolune gittigimde suyumun bitmek uzere ve kordon baginin bebegimin boynuna dolandigini ogrendim bu yuzden gelisim geriligi baslamis sabahina sezeryana aldilar su an bebegim 2.260 gr 50 cm olarak dogdu cok mu kotu daha kucuk doganlar biliyorum ama benim gibi olanlar war mi
Canim benim bence bebegin 1 kg ve altinda dogan bebklerle kiyaslanirsa cok iyi eminim kisa sure sonra yuvanjzda olucakEwt cnm 10 gündur kuvezde 190 gr kaybettiacaba duzelecek mi ne zaman cikacak ne gibi sorunlar olacak cok endiseliyim allah im kimsenin kucagini bos birakmasin dogumdan sonra ewe kucagin bos donmesi o kadar agir ki allah im ewlat acisi yasatmasin
Cok cok saol cnm ya daha en az 3 haftasi wardicok kucuk dayanacak mi acaba yavrum
Biz ilk hafta evdeydik 250 gr kaybetti kızım beslenme sorunundan dolayı hastaneye yatırdı doktorumuz .2 kg olana kadaar hastanede kaldı.emmeyı fln öğrendi bu arada sonra taburcu olduk.bi sorun yasamadık biz açıkcası kızımın solunum sıkıntısı olmadı çok şükür.ama kücük bir bebği giydirmesi yedirmesi içirmesi zor bide biz ker kücük ve hassas yorulmasın ağlamasın diye cok şimartnişiz şimdide bas edemiyoruz.içini gerah tut düzelir.aormak istediklerin olursa seve seve burdayım benEwt cnm 10 gündur kuvezde 190 gr kaybettiacaba duzelecek mi ne zaman cikacak ne gibi sorunlar olacak cok endiseliyim allah im kimsenin kucagini bos birakmasin dogumdan sonra ewe kucagin bos donmesi o kadar agir ki allah im ewlat acisi yasatmasin
35+1 de 2300 dogdu beslenme sorunu yaşadık ilk hafta acemiliğimde vardı, 180 gram verdi. sarılığı Sınıra kadar vardı, sonra emmeye başladı, sarılığı düzeldi, şimdi 3 aylık kilosu iyi, sadece anne sütü alıyor.
Bak canım sana anlatayım benim Yaşadığım şeyleri yaşama, hastanede emziremedik, azıcık şırıngalı mama verdiler, Çocuğum iki gün aç kaldı, derken evde Bakım basladı hastanedeyken hemşireye bebeğim ememedi nasıl besleyeyim dediğimde 4 saatte bir dedi peki ne kadar dedim yiyebildiği kadar dedi, yeni Doğan bebek 4 saat aç mı kalır hiç, o hemşireyi Allah a havale ediyorum. Nitekim evde dediği gibi besledim o kadar aceminin ki biberonla değil kaşıkla besledik 5. Gün sarılığı en üst seviyeye çıktı eve geldik ve düzgün bir şekilde beslemeye başladık 6. Gün aranma hareketleri yapıyordu bebeğim Ağzına emzik verdik ve bir emzik herşeyi çözüverdi. Keşke ama keşke ilk gün emzik verseydim, emzikten sonra bebeğim hep emdi, bol bol emdi yavrum ve sarılığı hemen düZeldi... Ve şuan yaşadıklarıma o kadar korkum varki bebeğime bir şey olacak diye, hiç bir iş yapamıyorum hep bebeğimle ilgileniyorum, psikoloğa gideceğim.. Bebeğim iyi görünüyor ama ben çok panik haldeyim. Sana tavsiyem bol bol araştır kitap oku bebek bakımıyla ilgili.10gundur kuwezde oldugu icin daha emziremedim sütümu benimsemis ama gogsumu tutacak mi bilmiyorum endiseliyim nasil bakicam yanimda kimsede yok ilk bebegim ve erken dogdu nasil bakicam napicam bilmiyorum
Bak canım sana anlatayım benim Yaşadığım şeyleri yaşama, hastanede emziremedik, azıcık şırıngalı mama verdiler, Çocuğum iki gün aç kaldı, derken evde Bakım basladı hastanedeyken hemşireye bebeğim ememedi nasıl besleyeyim dediğimde 4 saatte bir dedi peki ne kadar dedim yiyebildiği kadar dedi, yeni Doğan bebek 4 saat aç mı kalır hiç, o hemşireyi Allah a havale ediyorum. Nitekim evde dediği gibi besledim o kadar aceminin ki biberonla değil kaşıkla besledik 5. Gün sarılığı en üst seviyeye çıktı eve geldik ve düzgün bir şekilde beslemeye başladık 6. Gün aranma hareketleri yapıyordu bebeğim Ağzına emzik verdik ve bir emzik herşeyi çözüverdi. Keşke ama keşke ilk gün emzik verseydim, emzikten sonra bebeğim hep emdi, bol bol emdi yavrum ve sarılığı hemen düZeldi... Ve şuan yaşadıklarıma o kadar korkum varki bebeğime bir şey olacak diye, hiç bir iş yapamıyorum hep bebeğimle ilgileniyorum, psikoloğa gideceğim.. Bebeğim iyi görünüyor ama ben çok panik haldeyim. Sana tavsiyem bol bol araştır kitap oku bebek bakımıyla ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?