asumansu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 126 0 96 İstanbul 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #1 Arkadaşlar bu konuyu nereye acacagımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım .SORUM ŞU: cep telefonuma mesaj geldı.annemın ısmı ve soy ısmı yazıyor.su nolu gonderınız ıletıldı garantı bankasından dıyor.parantez ıcınde ıstanbuldan bır numara ve OPERASYONAKTİF.COM yazıyor. bu nedemek ?? ben bır sey gondermedım ki...yardımcı olurmusunuz.sızede boyle bır sey geldımı ???
Arkadaşlar bu konuyu nereye acacagımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım .SORUM ŞU: cep telefonuma mesaj geldı.annemın ısmı ve soy ısmı yazıyor.su nolu gonderınız ıletıldı garantı bankasından dıyor.parantez ıcınde ıstanbuldan bır numara ve OPERASYONAKTİF.COM yazıyor. bu nedemek ?? ben bır sey gondermedım ki...yardımcı olurmusunuz.sızede boyle bır sey geldımı ???
E EU2 Ziyaretçi 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #2 ben inanmayın derim çü artık böyle mesajlar pek hayıra elamet olmuyo.. ama belki daha net bilen arkadaşlarımız vardır yanlış bilgi vermim:)
ben inanmayın derim çü artık böyle mesajlar pek hayıra elamet olmuyo.. ama belki daha net bilen arkadaşlarımız vardır yanlış bilgi vermim:)
asumansu Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 126 0 96 İstanbul 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #3 benımde aklımdan oyle gecıyor,kötu nıyetlı bırılerı gıbı.
LOCA Kaçıyorum Kovalama! Kayıtlı Üye 7 Haziran 2009 9.667 265 363 37 Kocaeli 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #4 o mesajları kaale almayın pek hayırlı bişey değilyerimseniben
epaq Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 1.353 2 156 Samsun 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #5 Şifre almak için yapıyorlar herhalde. Bazen böyle haberler çıkıyor ya,cep telefonuyla siz birşey göndermişsiniz gibi yapıyorlarmış bilgilerinizi alıyorlarmış bankadan arıyoruz filan diye. Hiç kaale almayın bence.
Şifre almak için yapıyorlar herhalde. Bazen böyle haberler çıkıyor ya,cep telefonuyla siz birşey göndermişsiniz gibi yapıyorlarmış bilgilerinizi alıyorlarmış bankadan arıyoruz filan diye. Hiç kaale almayın bence.
D'arbanwille geliyorlar bazen Kayıtlı Üye 11 Haziran 2007 3.006 29 318 43 10 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi asumansu #6 asumansu .!.: Arkadaşlar bu konuyu nereye acacagımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım .SORUM ŞU: cep telefonuma mesaj geldı.annemın ısmı ve soy ısmı yazıyor.su nolu gonderınız ıletıldı garantı bankasından dıyor.parantez ıcınde ıstanbuldan bır numara ve OPERASYONAKTİF.COM yazıyor. bu nedemek ?? ben bır sey gondermedım ki...yardımcı olurmusunuz.sızede boyle bır sey geldımı ??? Genişletmek için tıkla... neden garanti bankasını arayıp sormuyorsunuz
asumansu .!.: Arkadaşlar bu konuyu nereye acacagımı bılmıyorum.yardımcı olursanız sevınırım .SORUM ŞU: cep telefonuma mesaj geldı.annemın ısmı ve soy ısmı yazıyor.su nolu gonderınız ıletıldı garantı bankasından dıyor.parantez ıcınde ıstanbuldan bır numara ve OPERASYONAKTİF.COM yazıyor. bu nedemek ?? ben bır sey gondermedım ki...yardımcı olurmusunuz.sızede boyle bır sey geldımı ??? Genişletmek için tıkla... neden garanti bankasını arayıp sormuyorsunuz