- 10 Ekim 2024
- 25
- 3
- 19
- Konu Sahibi mevsimselcicek
Selamın aleyküm öncelikle yargilamayin zaten pişman oldum tövbe de ettim sadece İnternette kulaktan duyma bilgiler okuyup kendimi kötü hissetmek istemedim neyse ben taa 1 ay önce diyeyim 1 ay oldu hatta 1.5 olucak 2 ekimde surtunme yaşadım 2 ekim benim regl tarihimdi ama sürtünme olduğun da boşalma , iceriye girme çıkma gibi kesinlikle olmadı ve penis affedersiniz ereksiyon halinde bile değildi fazla neyse ben akşam regl oldum 7 gün sürdü zaten hep 7 sürüyor pıhtı vs geldi arkadaşıma anlattım sonra hani böyle böyle dedi hamilesin e dedim bosalma yok ben nasl hamile kalicam hani ortada sperm yok ve regl günü zaten yumurtlama olmuyor ben o günden sonra daha erkek arkadaşımla bir şey yaşamadım ne yakınlaşma oldu nede başka bisi sonra ben regl oldum 31 ekim de ondan önce annem kanım pıhtı geliyor diye aspirin verdi oda sagolsun şarıl şarıl kan getirdi 7 günde öyle oldu pıhtı vardı zaman zaman şimdi size sorum şu arkadaşım hala bana baskı yapıyor ve artık cidden psikolojimi bozdu sizce bisi var mıdır hani öyle hamile kalinsa bütün Türkiye hamileydi bence