• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgilerinize ihtiyacım var lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

duygu ece

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
8
0
6
36
Merhaba
3 yıllık evliyim ben 32 eşim 40 yaşında hiç çocugumuz yok 6 aydır ovulosyon takibi ile denemeye başladık fakat esimde problem oluşuyor bir türlü günlerimizi degerlendiremiyoruz başına gelen bana önerebileceginiz dogal yöntemler var mı lütfen yardım edin

Merhaba
3 yıllık evliyim ben 32 eşim 40 yaşında hiç çocugumuz yok 6 aydır ovulosyon takibi ile denemeye başladık fakat esimde problem oluşuyor bir türlü günlerimizi degerlendiremiyoruz başına gelen bana önerebileceginiz dogal yöntemler var mı lütfen yardım edin
yumurtlama döneminizi eşinize söylemeyin erkekler stres yapabiliyor

Problem oluyor derken :KK64:
Keçi boynuzu bal ceviz polen karışımı destek verebilir

Merhaba
Ovulasyon gününüzü söylemeyin. Bi de içerse aktardan çakşır kökü suyu alın onu içsin. Kuruyemiş yesin bolca. Bi de sade türk kahvesi de iyi geliyor diyorlar öncesinde

Ya sertleşme olmuyor yada boşalma peki bunu ne kadar kullanması gerekiyor bi bilginiz var mı yada başka ne yapabilirim
Keçiboynuzu kaynatıp çay gibi içebilir
Sabah akşam 1 kaşık uyguladık biz
Fakat sertleşme problemi varsa önce bi doktora görünse daha iyi olur
Kürlerle atlatılacak birşey mi ona göre yöntem uygularsınız
Belki tıbbi bir sorundur

Back
X