Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkBilgilerinize ihtiyacım var lütfen
Merhaba
3 yıllık evliyim ben 32 eşim 40 yaşında hiç çocugumuz yok 6 aydır ovulosyon takibi ile denemeye başladık fakat esimde problem oluşuyor bir türlü günlerimizi degerlendiremiyoruz başına gelen bana önerebileceginiz dogal yöntemler var mı lütfen yardım edin
Merhaba
3 yıllık evliyim ben 32 eşim 40 yaşında hiç çocugumuz yok 6 aydır ovulosyon takibi ile denemeye başladık fakat esimde problem oluşuyor bir türlü günlerimizi degerlendiremiyoruz başına gelen bana önerebileceginiz dogal yöntemler var mı lütfen yardım edin
Merhaba
Ovulasyon gününüzü söylemeyin. Bi de içerse aktardan çakşır kökü suyu alın onu içsin. Kuruyemiş yesin bolca. Bi de sade türk kahvesi de iyi geliyor diyorlar öncesinde
Keçiboynuzu kaynatıp çay gibi içebilir
Sabah akşam 1 kaşık uyguladık biz
Fakat sertleşme problemi varsa önce bi doktora görünse daha iyi olur
Kürlerle atlatılacak birşey mi ona göre yöntem uygularsınız
Belki tıbbi bir sorundur