• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bilgilerinize ihtiyacım var acilll....

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
116
- Yurtdışı
arkadaşlar benim saçımda röfle vardı temmuzda türkiyedeyken karamele boyattım kuaförde kızıl oldu resmen sonra balyaj attı sarı sarı kızıl oldum neyse düzeltmesi için tekrar gittim bi renge boyadı turuncu gibi oldu altın sarısına boyadı koyu turuncu oldu velhasıl başka bi kuaföre gittim koyu kestaneye boyattım boncuklu kaynak yaptırmıştım şimdi koyu kestanedense kahverengi gibi ağustostan beri boyatmıyorum kestirmek zorunda kaldım yandı saçlarım kaynağıda çıkarttım eylülde zaten benim sorum kızıla boyatmak istiyorum diplerinde uçlarında aynı renk olması için kendi rengime kestaneye boyayıp sonramı kızıla boyatsam yoksa bu altında koyu kahvemsi gibi rengin üstünemi?şimdiden çok teşekkür ederim!!!

kestane saçın üzerine kızıl renk tutarmı bilmem ama zor gibi en azından arzu ettiğiniz gibi olmayabilir ışıkta parlar kızıl kızıl sadece o ,çünkü kestane koyu bir renktir malumunuz boşyere tekrar boyatmayın bence ve sanırım şuanki var olan kestane rengi akıtılmalı öyle yapılmalı

bnce direkt boya hepimiz öyle yapıyoruz ilk başta uçlarla üstler farklı duruyor ama bir kaç boyamada düzeliyor biraz koyu tutarsan kızılını sorun olmaz sanırım

ben kızılı 3yıl kullandım ya çok seviyorum ama şuan saçlarım açık kahve gibi oldu koyu kestane tutmadı tabi saçıma onca işlemden sonra 5aydır boyamıyorum ne yapacağımı şaşırdım sağolun yinede

saçını boyatmana gerek yok tekrar boşuna yıpranmış olur şu anki rengin üzerine boyayabilirsin ben sonbahar kızılı kullanıodum pallettenin tavsiye ederim:)

Back