bilgilenelim ..

glcnsn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
3
0
1
37
arkadaşlar ben izmit merkezdenim lazer epilasyon ve cilt bakımları için bilgi vericem sizlere çünkü ben çok faydasını gördüm burda yardımlaşmaksa amacımız sizde faydalanın istedim Özel Vera Polikliniğine gidiyorum lazer epilasyon için başladım ve cilt bakımı yaptırdım ve şimdi ciddi indirim var kesinlikle tavsiye ediyorumm huzur dolu bir ortaam ve fiyatlarda çok yardımcı oluyorlar güler yüzlü sıcak kanlı personeli var ekip olarak çok güzel şuanda yeni bir paketten başladım 6 seans lazer epilasyon vucut için 1000 Tl cilt bakımıda paket olarak 750 Tl kesinlikle tavsiye ediyorum 0554 496 94 33 telefon numarası arayın bence bilgi alın kızlar hoşçakalınn

bende çok memnunum özel vera polikliniğinden gerçekten çok iyi yapmışınız herkez faydalanmalı ordaki işlemlerden uzman estetisyenler işinde çok iyiler gerçekten işlem olarak fiyatları çok iyi değer yani fazlası değer ben her işlemimi orda yaptırıyorum çok memnun ve mutluyum gidiyorum kahvemi içiyorum sohbetimi ediyorum işlemlerim keyifli ve özenli geçiyor gerçekten işin ehli insanlar Özel Vera polikliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…