U Umranrupo Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2020 1 0 1 32 15 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Umranrupo #1 Merhabalar ben yuzum icin ilac kullnaiyorum roaccutane ayni zmandada dogum kontrol hapi kullaniyorum bisey olurmu dogum kontrol hapinin etksi azalirmi
Merhabalar ben yuzum icin ilac kullnaiyorum roaccutane ayni zmandada dogum kontrol hapi kullaniyorum bisey olurmu dogum kontrol hapinin etksi azalirmi
serente Çok gezginnnnn, meraklı , eğitici, öğretici. Kayıtlı Üye 19 Kasım 2013 231 304 103 istanbul 16 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Umranrupo #2 Umranrupo .!.: Merhabalar ben yuzum icin ilac kullnaiyorum roaccutane ayni zmandada dogum kontrol hapi kullaniyorum bisey olurmu dogum kontrol hapinin etksi azalirmi Genişletmek için tıkla... Yani ilacın etken maddesi formülasyonuna bakmak gerekiyor , böyle olmazki yanlış bilgi olur.
Umranrupo .!.: Merhabalar ben yuzum icin ilac kullnaiyorum roaccutane ayni zmandada dogum kontrol hapi kullaniyorum bisey olurmu dogum kontrol hapinin etksi azalirmi Genişletmek için tıkla... Yani ilacın etken maddesi formülasyonuna bakmak gerekiyor , böyle olmazki yanlış bilgi olur.