Bilgilendirme tecrübesiz annelere

ne gibi neler yapman gerekiyor?
bebeğinin eksikleri tamamlandı mı?
oda yapacak mısın?
ya da süsleme ,hediye dağıtacak mısın bunları listele.
doğum çantana neler koyacaksın.
yavastan bebeğinin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyebilirsin 2 hafta sonra.

Oda tamam süslemeler tamam kıyafetler utulendi bendeki her genç annede olan bir korku acaba çocuğuma yetebilirmiyim korkusu

Oda tamam süslemeler tamam kıyafetler utulendi bendeki her genç annede olan bir korku acaba çocuğuma yetebilirmiyim korkusu
o bende de var.
daha vakit olmasına rağmen heyecan ve korkudan uykularım kaçıyor.
Allah yardımcımız olsun.
Her anne bebeğine yeter elbette. Annelik içgüdüsel bir olgu.
Allah hayırlı herkesi kurtarsın,kavuştursun.

Kizlar benim doguma 2 ay kaldı neler yapmam gerekiyor çok tecrubesizim noolur bana yardımcı olun

merhabaa benimde 2 ayım kaldı inanılmaz heyecan var. bu arada ben hazırlıklara aylar öncesinden başlamıştım şimdi sadece bebişin bakım malzemeleri kaldı. birde bebiş ürünleri çok pahalı, o yüzden ben her ay bişiler aldım. hatta eşim alışveriş çılgını demeye başladı bana :) bu arada yavaş yavaş doğum korkusu da sardı. birde benim bebiş erkek olduğu için sivri bir karnım var bu yüzden herkes kaç ay kaldı diye sorup duruyor iş yerinde bu biraz sıkıcı bir hal almaya başladı. birde yoldan karşı karşıya geçerken falan arabaların içindeki adamlar bile bakıyorlar karnıma. bu da rahatsızlık verici. sanki hiç hamile kadın görmemişler sokakta. bunun dışında her yerime yastık koymassam rahat uyuyamıyorum. otururken karnımda ve alt tarafımda ağrılar oluyor. benim deneyimlerim bu kadar. sende neler var :)

Tekmeleyen bir oglus var içerde birde nasıl desem artık 2 adım atsam yoruluyorum bizde alışveriş cilgini benim kocam sürekli bişiler alır ayaklarimin sisligini anlatamam

Tekmeleyen bir oglus var içerde birde nasıl desem artık 2 adım atsam yoruluyorum bizde alışveriş cilgini benim kocam sürekli bişiler alır ayaklarimin sisligini anlatamam

benimde oğlum olacak :) şu ayaklardaki şişlik çok sıkıntılı. 2 gün önce çok şişmişti ve gerilmekten ayağımın altında ve üstünde çatlak oldu ve yaraya dönüştü uyku için neler yapıyorsun? ben sabaha kadar uyanıyorum bebek gibi karnım acıkıyor susuyorum vs falan, sabaha kadar atraksiyon geçirmekten uyku bölünüyor bin kere

slm kızlar uykusuz geceleriniz doğum sonrasına hazırlık :) doğum sonrası ben tuvalete gtmeyi bile unutuyodum :) hamileyken en uğrak mekanım olduğu için çok garibime gidiyodu. alışverişi çok abartmayın bence özellikle ilk aylarda kıyafeti çoksa ancak bi kere giydirebiliyosunuz çook çabuk büyüyolar.çantanız hazır olsun bnm oğluşum gibi erken gelmeye kalkarsa stres yapmazsınız 35 haftada doğdu bebeğim :)

Bebeğime bakabilecekmiyim korkusu herkeste okuyor ama hiç dert etmeyin bence bnm ailem başka şehirde kısmen annem baktı bebişime gelebildiği kadar geldi. Kaynanam yanımda ama faydası yok kendm bakıyorum artık bi başıma valla baştan yapamm sandm ama annelik öle bi güç ki hem bakıyorum hem evimin işini yapıyorum kendi kendime yıkıyorm bile.inanın onun sevgisi herşeye yeter. Ne doğumdan ne de bebeğinize bakmaktan korkmayın onu gördüğünüz an herşey bitiyor çünkü

Bende tam tersi yaparim bakarim diyenlerdenim ve bakiyorumda cok sukur.ilk bebegim olmasina ragmen disaridan gelen soyle emzir boyle uyut gibi laflari duymadam kendim nasil biliyorsam oyle bakiyorum.sagolsun esimde cok destek oluyor.benim en korktugum gobek bakimiydi esime sen yaparsin diyordum ama onunda ustesinden geldim.birde ayse onerin yazilarini ve videolarini cok izledim.simdi kizim 3 aylik masallahimiz var.Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi etsin.

Kizlar benim doguma 2 ay kaldı neler yapmam gerekiyor çok tecrubesizim noolur bana yardımcı olun
Bende tavsiye 3 aylık oglum var :)
İlk gıbden ıtıbaren emzır gaz cıkart ve yarı uykulu yataga koy asla sallama o zamnlar kendı kendıne uyıyor alıskanlık kazanabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…