Bilgilendirirseniz sevinirim.

Nuran1209

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2021
121
74
18
26
Arkadaşlar selam daha önce de bir çok sorum olmuştu şimdi belki onlara benzer farklı bir soru sormak istiyorum. Pazartesi günü randevum var hamilelik öncesi bı kontrole gitmek istiyorum. Gitmeden önce merak ettiğim bir şey var aşırı zayıflık gebeliğe engel midir veya gebe kalınca bile düşükle mı sonuclanir. Yani bir kaç kişiden böyle şeyler duymuştum kilom 43-45 arası gidip geliyor hiçbir şekilde kilo alamıyorum doktora gitmeden önce de bı sizin bu konu hakkında bilgilerinizi almak istedim.

Sizin gibi zayıf olup sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var.
Sonuçta doktor vitamin , şeker, hormon vs değerlerinize bakacak.
Rahiminize bakacak.
Kendinizi olumsuz etkilemeyin.
Her şey normalse neden olmasın.

Kesinlikle zayıf hamile kalmak daha saglıklı,hamile kalmak için ugrasan çok kılolu kadın var.söylenenlere kulak asmayın resmen saçmalamıslar,hamıle kaldıgımda 45 kiloydum,3 tane saglıklı gebelık geçirdim düşük vs olmadı.sizede saglıklı gebelıkler dilerim

Boyumda 1.55 civarı uzun değilim öyle yaşım 23 ne bileyim çevremde öyle diyen çok var çok zayıflık düşüğe sebep olur falan pazartesi zaten konrtole gidicem ama yinede gitmeden biraz bilgilenmek istedim

Hayır bu sekilde düşünme şuan bende gebeyim ve kiloluyum zayiflamaya calisirken planda olmayan bir gebelik oldu ve suan düşük riskimden dolayı ilac kullanıyorum kilo daha berbat cunku nekadar kilon olursa okadar baski yapıyor bebeği rahatsız ediyor aşağıya itiyor o yuzden hicte problem degil zayif olmak takma kafana

Engel değil. Gebelikte çok kilo alabilirsin ama.

Genetik bende zayıflık annemde benim kadar olmasa da zayıf teyzelerim falan da ama yinede insanın içinde şüphe kalıyor şeyden dolayı şimdi yarın birgün hamile kalırsam ben bunu kafaya takicam sürekli düşüncem çok zayıfım ya düsurürsem bebeği diye bu sefer bebeğin dusmeyecegi varsa bile yaptığım stresten dolayı dusucek ama şimdi yazdıklarınızı okuyunca korku falan kalmadı bende hepinize teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim hepinize içimi rahatlattıniz M Manolyakokulusimit umarım sağ salim bebegini kucağına alırsın iyi düşünelim iyi şeyler olsun
Umarım hepimiz sağ salim alırız bebislerimizi kucaklarımıza hic problem edilecek konular değil bunlar sağlıcakla gelsinlerde bi önemi yok kilo alınıp verilir

Yıllardır 44-45 kiloydum ne proteinler, iştah açıcılar kullandım kilo almak için ama nafile sonra hamile kaldım hooop 14 kilo geldi zayıflar daha hızlı kilo alıp veriyor hamilelikte bir problem yok yani

Benim kuzenim 43 kiloydu hamile kalınca ve hamilelik boyunca 30 kilo aldi doğumdan sonra verdi. Yani hamilelik için zayıf kiloluk sorun değil herşey nasip kısmet . hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…