• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgilendirirmisiniz beni

cute25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
439
28
68
merhaba meltem hanım ben psikolog randevusu olmak istiyorum devlet hastanelerinde böyle bir şansımız varmı yoksa sadece özel muayenelerden mi yararlanılmalı beni bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

sanırım sadece psıkıyatrıst var devley hastanelerınde dıye bılıyorum cnm ben

sanırım sadece psıkıyatrıst var devley hastanelerınde dıye bılıyorum cnm ben

öylemi:(aslında en cok psikologa ihtiyacımız var hemen psikıyatrı hemen ilac kullanmak istemiyorum cünkü ben gercekten anlatınca rahatlıyorum ıyı hıssediyorum ilac kullanmak cok iyi gelyor ama bırakmak zor geliyor bide bırakırken sıkıntı yasıyor insan bence devlet hastanerinde olması lazım yani bir saate 100 200 verebilecek az kişileriz bilmiyorum

merhaba meltem hanım ben psikolog randevusu olmak istiyorum devlet hastanelerinde böyle bir şansımız varmı yoksa sadece özel muayenelerden mi yararlanılmalı beni bilgilendirirseniz sevinirim saygılar

Merhaba Dostlar,
Bundan sonra sorularınızı lütfen yazarak iletmek yerine, Çarşamba Görüşmeleri’nde sormanızı rica ediyorum. Yazılı olarak cevaplamakta çok gecikiyorum sorularınızı. Aşağıda Çarşamba Görüşmeleri’nin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.
23 Ocak 2012, Çarşamba itibariyle “Çarşamba Görüşmeleri” başlıyor.
Her Çarşamba günü kafanızı meşgul eden soruları Skype üzerinden herhangi bir ücret ödemeden sorabileceksiniz. Yapmanız gereken önceden randevunuzu Randevu adresinden almak.
Randevunuzu alırken Skype adınızı ve eposta adresinizi iletmeyi unutmayın. Randevu teyidinin size ulaşabilmesi için mutlak eposta adresine, görüşmemizi yapmak için de bir Skype adresine ihtiyacınız olacak.
Randevunuzu Çarşamba günleri, öğlen 12:40 ile 2:20 arasındaki herhangi bir zaman için alabilirsiniz. Lütfen randevularınızı en geç 24 saat önce almaya özen gösterin ki, programımızı sıkıntısız sürdürelim.
Lütfen bir ay içinde sadece bir randevu alınız ki, olabildiğince çok kişi sorularına cevap alabilsin.
Çarşambaları görüşmek dileğiyle, çok güzel bir hafta diliyorum.
Dr. Meltem Kavcar Sırmalı

Back