Bilgi Yardımı !

Aysnr344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
27
27
24
selamünaleyküm.bir sorum olacaktı. Öncelikle belirtmek isterim ki benim reglim 4 gün sürer 5. Gün duş alırım. Bu sebepten dolayı da bittikten sonra eşimle bir beraberliğim oldu. Bu beraberlik sonrası 15.20 dakika boyunca yataktan kalkmadım çocuk sahibi olmak istiyorum çünkü. Kalktıktan sonra da bacaklarımdan aşağı bi kan geldi sabaha kadar da devam etti Kasıklarımda ağrı oldu. Bunun nedeni nedir yardımcı olur musunuz lütfen. (Biraz zorlama oldu). ?

Adetiniz yeni bittigi icin olmuştur rahim icinde kalan kan gelmiş olabilir 5. günü tamamen bitmis olsa da icerde hala kalabilir degerlendirmek icin 7 gunden sonra denemelere baslasaniz daha saglikli olur

Muhtemelen adet kanıdır. Benim de bittiğini sanıp yıkandığım zamanlardan sonra geldiği olmuştur. Adetiniz kesin bittikten sonra ovulasyon testleriyle takip ederseniz daha başarılı sonuç elde edersiniz. Umarım yakında bebeğinize kavuşursunuz :KK66:

Adetin bittigi gun girilen iliskide hanilr kalma olasiligin yuzde 1 filan. Cocuk sahibi olmak istiyorsaniz yumurtlama gununu takip edin.

X