Bilgi verir misiniz Lutfenň

Melekbzkrt

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2023
269
13
21
Merhaba kızlar 16 haftalık Hamileyim 2 yasnda bir kzm var Oda Cok Yaramaz Telefondan video izlediginde ara sra sinirlendi mi Telefonu Aniden atyor karnma değiyor bazen Bende bu yuzden Cok korkuyorum bebegimi etkiler mi dye Ne kadar uyarsam kzsamda ani haraketler yapyor Bilgi verir mieiniz Lutfen tecrübeli anneler hastane randevumda 6 ekim cuma gunu Daha

Birşey olmaz ama izin verme bebegi amniyon sivi koruyor.Benimdr 2bucuk yaşinda haylaz oglum var hamileyim oda ani hareketler yapiyor elimden geldigi kadar dizginlemeye çalişiyorum.

İnstagram hesabınız varsa Burak Hazine diye bir doktor var. Sabitli storylerinde balkon konuşmaları kısmında bu konuyu anlatmış. Dıştan gelen darbelere karşı bebek korumadadır, bişey olmaz falan diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bir bakın oraya merak etmeyin bebek amniyon sıvısıyla korunuyor bişey olmaz Allahın izniyle

Teşekkürler kzm cok yaramaz durmak bilmez Korktum bi an daha Hisetmiyorumda karnımda Haraketlerini falan korktum bi an

Teşekkürler kzm cok yaramaz durmak bilmez Korktum bi an daha Hisetmiyorumda karnımda Haraketlerini falan korktum bi an
Allaha emanet strese girmeyin bu tür şeyler elbet olacak. Benim de kuzenim aynı sizin gibi 2 yaşında bebeği varken hamile kaldı, biri kucağında biri karnındaydı. Büyük olan çok yaramaz karnına vurduğu da oldu ama şimdi sağlıkla aldı bebeğini kucağına.

Teşekkürler bilgi verdiginiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…