F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #1 ilişkiden ne kadar süre sonra test yapılabilir:44:
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.333 373 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #2 freiyzzaa .!.: ilişkiden ne kadar süre sonra test yapılabilir:44: Genişletmek için tıkla... ne testi yapacaksın...
freiyzzaa .!.: ilişkiden ne kadar süre sonra test yapılabilir:44: Genişletmek için tıkla... ne testi yapacaksın...
F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #3 delinefsim .!.: ne testi yapacaksın... Genişletmek için tıkla... gebelik testi yoksa meraktan çıldırcam :)
delinefsim .!.: ne testi yapacaksın... Genişletmek için tıkla... gebelik testi yoksa meraktan çıldırcam :)
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.333 373 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #4 freiyzzaa .!.: gebelik testi yoksa meraktan çıldırcam :) Genişletmek için tıkla... tatlım ilişkiden sonra nasıl yapacaksın 1 gün sonra yapsan da çıkmaz 7 gün sonra yapsanda.. ki zaten spermler içerde 4 gün kalabiliyorlar blki 4. gün tutunacakalr sana..o zamn tutunsalar bile belli olmazki..
freiyzzaa .!.: gebelik testi yoksa meraktan çıldırcam :) Genişletmek için tıkla... tatlım ilişkiden sonra nasıl yapacaksın 1 gün sonra yapsan da çıkmaz 7 gün sonra yapsanda.. ki zaten spermler içerde 4 gün kalabiliyorlar blki 4. gün tutunacakalr sana..o zamn tutunsalar bile belli olmazki..
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.333 373 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #5 kendini stere koyma ne zamndan beri istiyorsunuz...
F freiyzzaa Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2014 41 0 6 34 İzmir 13 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #6 delinefsim .!.: kendini stere koyma ne zamndan beri istiyorsunuz... Genişletmek için tıkla... çok olmadı aslında bende streste yok yani acelemde yok ama eşim çok istiyor test al diyip duruyor aynı zamandada çok stres yapıyor o sebeple soruyorum
delinefsim .!.: kendini stere koyma ne zamndan beri istiyorsunuz... Genişletmek için tıkla... çok olmadı aslında bende streste yok yani acelemde yok ama eşim çok istiyor test al diyip duruyor aynı zamandada çok stres yapıyor o sebeple soruyorum
D delinefsim ALLAHIM bu defa olsun... Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2013 3.946 1.333 373 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #7 freiyzzaa .!.: çok olmadı aslında bende streste yok yani acelemde yok ama eşim çok istiyor test al diyip duruyor aynı zamandada çok stres yapıyor o sebeple soruyorum Genişletmek için tıkla... hmmm anladım canımm ..RABBİM İNŞALLAH NASİP EDR..AMA ÖYLE ÇOK KISA ZAMNDA GEBELİK TESTİNDE DE ÇIKMAZ ZATEN...
freiyzzaa .!.: çok olmadı aslında bende streste yok yani acelemde yok ama eşim çok istiyor test al diyip duruyor aynı zamandada çok stres yapıyor o sebeple soruyorum Genişletmek için tıkla... hmmm anladım canımm ..RABBİM İNŞALLAH NASİP EDR..AMA ÖYLE ÇOK KISA ZAMNDA GEBELİK TESTİNDE DE ÇIKMAZ ZATEN...
K kumsalkumsal Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 760 106 63 İstanbul 14 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi freiyzzaa #8 Adetiniz geciktikten sonra yaparsiniz idrar testinde cikmayabilir ya da silik cikabilir ama kan testi daha saglikli sonuc verir
Adetiniz geciktikten sonra yaparsiniz idrar testinde cikmayabilir ya da silik cikabilir ama kan testi daha saglikli sonuc verir