• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgi verebilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Smile286

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
128
83
48
32
Kızlar merhaba bu konularda çok yeniyim. Yumurtlama günümü takip etmek için bir tane program indirmiştim o programa göre verimli dönemlerimizi değerlendirdik. 3 Kasım adetim bitti. 6,8 ,11, 12 sini değerlendirdik. 12 si yumurtlama günüm olarak yazıyordu. Bilmiyorum çok mu erken ama evvelsi gece mide ağrısıyla uyandım lavoboya zor attım kendimi midem bulandı ama çıkaramadım. Birde sağ kasığımda sızı gibi kramplar giriyor kendi kendime büyütüyor muyum bilmiyorum birde çok afedersiniz yumurta akı şeklinde akışkan sıvı geliyor iç çamaşırıma. Bu sıvı ne anlama geliyor. Bazı kadınlar yumurtlama belirtisi demiş acaba Yumurtlama günümü yanlış mı biliyorum. Belirtiler hamile belirtisi olabilir mi umarım en kısa zamanda hepimizin dualari kabul olur sağlıklı bebeklerimiz olur 🥰

Canım hamile olabilirsin ama yine de o programlara güvenme pek o genel olarak hesaplıyor orda ama sen daha erken yada daha gec yumurtlayabilirsin ben yumurtladigim zaman kasık agrim ve akintim oluyor o şekilde anlıyorum ama sen bilemem yine de dersen ovulasyon testi kullanabilirsin programlardan daha iyi yol gösterir sana. Bat ne zaman ve bu belirtileri bata kaç gün kala yaşadın

Canım hamile olabilirsin ama yine de o programlara güvenme pek o genel olarak hesaplıyor orda ama sen daha erken yada daha gec yumurtlayabilirsin ben yumurtladigim zaman kasık agrim ve akintim oluyor o şekilde anlıyorum ama sen bilemem yine de dersen ovulasyon testi kullanabilirsin programlardan daha iyi yol gösterir sana. Bat ne zaman ve bu belirtileri bata kaç gün kala yaşadın
Batım 27 Aralık. 3 ay oldu evleneli. Tam anlamıyla bu ay değerlendirdik diyebilirim o kadar bilmediğim şeyler varmış ki bekarken böyle günler olduğunu bile bilmiyordum 😁 araştıra araştıra bu forum sayesinde öğreniyorum. Çok istiyorum ama umut edip üzülmekten çok korkuyorum KESK’e böyle ilk yapısta hemen olsa yaaa ☺️☺️☺️

Kızlar merhaba bu konularda çok yeniyim. Yumurtlama günümü takip etmek için bir tane program indirmiştim o programa göre verimli dönemlerimizi değerlendirdik. 3 Kasım adetim bitti. 6,8 ,11, 12 sini değerlendirdik. 12 si yumurtlama günüm olarak yazıyordu. Bilmiyorum çok mu erken ama evvelsi gece mide ağrısıyla uyandım lavoboya zor attım kendimi midem bulandı ama çıkaramadım. Birde sağ kasığımda sızı gibi kramplar giriyor kendi kendime büyütüyor muyum bilmiyorum birde çok afedersiniz yumurta akı şeklinde akışkan sıvı geliyor iç çamaşırıma. Bu sıvı ne anlama geliyor. Bazı kadınlar yumurtlama belirtisi demiş acaba Yumurtlama günümü yanlış mı biliyorum. Belirtiler hamile belirtisi olabilir mi umarım en kısa zamanda hepimizin dualari kabul olur sağlıklı bebeklerimiz olur 🥰
Canım bence bu ay kendin yapmışsın takibini çok güzel ama olmazsa eğer geçe kalmadan bir kadın doğuma git. En güzel yumurta takibini doktor yapıyor hatta gerekirse ilaçla takviye ediyor çatlatma iğnesi vurabiliyor. Birde eğer doktora girmeyeceksende folik asit i araştır. Kaliteli ve sağlıklı yumurta oluşumu için önemli inşallah tez zamanda kavuşursun bebişine😊

Batım 27 Aralık. 3 ay oldu evleneli. Tam anlamıyla bu ay değerlendirdik diyebilirim o kadar bilmediğim şeyler varmış ki bekarken böyle günler olduğunu bile bilmiyordum 😁 araştıra araştıra bu forum sayesinde öğreniyorum. Çok istiyorum ama umut edip üzülmekten çok korkuyorum KESK’e böyle ilk yapısta hemen olsa yaaa ☺️☺️☺️
Bende 1 buçuk senelik evliyim evlendikten 4 ay sonra falan çocuk istedik ama 3 ay olmadı ve bu aylar içinde adetimde değişiklikler oldu azaldı miktarı vs ve 3 ay sonra da hamile kaldım. Sende de birtakım değişiklikler olabilir şu süreçte vücudunda çünkü vücut adapte olmaya çalışıyor. Git bi doktora da görün muayene ol en doğru bilgileri doktorun verecektir burda herkes çok farklı yasıyor herşeyi herkesin vücudu bir değil çünkü. Doktorun folik asit de verir muhtemelen. Inşaallah en kısa zamanda güzel haberler alırken canım 😊

Arkadaşlar batıma 8 gün var bugun çok şiddetli sağ Kasık ağrısı çekiyorum. Neden acaba. Sanki orası sızlıyor böyle ara ara. Test yapıp üzülmek istemiyorum ama umut işte 🥺

Malesef ne kadar istersek o kadar olmuyor. Vardır bir hayır deyip devam ediyoruz kaldığımız yerden.
Bence bi ovülasyon testi alın yumurtlamayı öyle takip edin daha garanti. Ilk denemede hamile kalan çok var forumda.

Merhaba adetime 3 gün kaldı ben hala test etmedim bi kaç gün öncesinden şeffaf akışkan bi sıvı vardı hergün oluyırdu. şimdi biraz biraz sarımsı gibi ama yine akışkan şeklinde. Acaba hamile değil miyim 😢

Canım kendini çok dinleme stres yapma boşuna kötü etkiler yoksa. Çok kafana takılıyorsa idrar testi yap derim ben. Ama cikmazsa uzulme hemen adetin geçince de yaparsın. Ben ilk gebeliğimde adetime 5 gün kala idrar testinde öğrenmiştim. Benim de akıntılarım oluyordu o şekilde

Merhaba adetime 3 gün kaldı ben hala test etmedim bi kaç gün öncesinden şeffaf akışkan bi sıvı vardı hergün oluyırdu. şimdi biraz biraz sarımsı gibi ama yine akışkan şeklinde. Acaba hamile değil miyim 😢
Merhaba tahlil ya da test yaparsanız yazablir misiniz belirtileri merak ettimde inşallah hamilesinizdir 🤲🏻 Rabbim hayırlısını versin

Merhaba tahlil ya da test yaparsanız yazablir misiniz belirtileri merak ettimde inşallah hamilesinizdir 🤲🏻 Rabbim hayırlısını versin
Merhaba dün test ettim sanırım negatif adetime 2 gün kaldı bekliyorum yanı öyle 🥺

Eklentiler

• 8BEB7561-B116-4663-BDBF-12DCFBEB10C9.webp
    8BEB7561-B116-4663-BDBF-12DCFBEB10C9.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 33
Back
X