Bilgi verebilir misiniz,benim için çok önemli

gayrisafibeynihasila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
485
468
Merhaba;
Ben 2013 yilinda Ankara'da yaşadigim halde Van'da formasyon aliyordum ayni zamanda da bir bankada çaliştigim icin sadece sinavlara gidebiliyordum.Formasyon sonunda 3 dersim kaldi ancak evlilik hazirligi ve işlerimin yoğunluğu sebebiyle bu üç dersi vermek icin yeniden kayit yaptiramadim.Evlendikten sonra da Çanakkale'ye taşindiğim için formasyon kaldi.Şimdi tamamlamak istiyorum ancak Van'a gitmem imkansiz.Yeniden Alese girsem ve başka bir üniversitede başvursam sadece bu 3 dersi vererek formasyon alabilir miyim?Eğitim fakültelerinin öğrenci işlerine ulaşamiyorum.Yardimci olursaniz çok sevinirim.

Diğer dersleri geçtiğinize dair belgeniz varsa neden olmasın. Ama bana kalırsa olmazsa da üzülmeyin bahaneyle kpss eğitim bilimleri çalışmış olursunuz

Diğer dersleri geçtiğinize dair belgeniz varsa neden olmasın. Ama bana kalırsa olmazsa da üzülmeyin bahaneyle kpss eğitim bilimleri çalışmış olursunuz
Belgem yok malesef ama ogrenci bilgi sisteminden silinmedigini dusunuyordum. Olmazsa bastan formasyon dusunmuyorum malesef cunku atanma gibi bi derdim yok.Emek verdim ve tamamlamak istiyorum sadece.Sonrasinda belki kolejde calisirim.Atanmak bir hayal benim icin :)

X