Bilgi sahibi olanlar lütfen bakın

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
selam HANIMLAR
Konu sağlık .. Görümceme 4 sene önce omurga da tümör tanısı kondu .. Ama test sonuçları iyi huylu çıktı .. Fakat tümör çok riskli bir bölgede olduğu için alınamadı .. Geçen sene tekrar büyüme yaptı ... Büyüme yaparken aşırı şekilde Ağrı'sı oluyur kendisinin ..
Neyse şimdi görümcem hamile ( istem dışı bir gebelik korunuyordu ama malasef hamile kaldı ) .. Doktoru kendisini ve bebeği tehlikeye sokacak bişe olmadığını söylediği için bebeği doğurmaya karar verdi .. İki oğlu var buda kız olacaktı çok sevindik .. Ama malasef 3 haftadır sürekli omuz Ağrı'sı çekiyor geceleri uykudan ağlayarak uyanıyordu kendisi .. Bizde gebeliğe bağladık olayı kilo alıyorsun filan dedik .. Bugün doktora gitti ve tümör çoğalma yapmış omuz boyun arasına taç 3 cm büyüklüğünde birde aşağı kısma 1 cm büyüklüğünde .. Pazartesi tekrar gidecek .. Şimdilik bekliyoruz sonuç be olacak .. Şimdiki gittiği doktor diğer doktorun hiç bir yan etkisi olmaz hamileliğin demesine şaşırmış ve kızmış büyük ihtimal hamilelik tetiklemiş dağılmasını .demiş . Şimdi hamilelikten dolayı hiç birşey yapamıyorlar .. Pazartesi karar verilecek bebeğin ve annenin durumuna .. Başına gelen yada yakının başına gelen oldumu ? Şimdiden teşekkürler

Hamilelikte buyume hormonu vücutta arttığı için tümörler büyüyebilir/genelde de buyur.

Doktor neyi düşünerek bir şey olmaz demiş anlayamadım,
ama belki size doktor bir şey olmaz dedi demiş olabilirler eğer aldırmak istemedilerse.

Pazartesi karar verilecekmiş zaten, buradan ne gibi bir sonuç bekliyorsunuz çok anlamadım.
Her hastalık, her hasta, her tümör, her gebelik, her şey farklıdır, kendine özgüdür.
Bir başkasının durumu sizi aydınlatmaz.
Allah şifa versin.

Doktur bebek aşağıda senin tümör yukarıda hiç birşey olmaz demiş .. Evet işte paZartesi belli olacak ama görümcen yanımda ve çok üzgün çaresiz beklemek çok zor .. Belki aynı veya yakın bir şey yaşamış olanlar olduysa fikir ediniriz dedik teşekkürler

İnsan bir yaşayandan iyi şeyler duymak istiyor pijamacım,ben arkadaşı anladım
Konu sahibi öncelikle acil şifalar diliyorum.
Ben de ilk doktorun kararına şaşırdım,hamileliklerim de minik olan et benim bile büyüdü,doğumla durdu,2ci gebelikte biraz daha büyüdü.
Artı bu hastaya tedavi uygulanması gerekse nasıl olacak?
Arkadaşımın 3 5 cm olan myomları, çocuk başı büyüklüğüne ulaştı gebeliğinde,inşallah bebeği de yaşatacak bir tedavi bulunur,fakat çok zor bir durumAllah yardımcısı olsun.

Aşağısı yukarısı mı var,aynı vücuttan bahsediyoruz,kan vucudun heryerinde dolaşıyor,hayret ettim vallahi.

Konuyla ilgili bir bilgim yok. Geçmiş olsun rabbim şifa versin demek için geldim
Bir doktorun hatası nelere mal oluyor. Sonuç ne olcak bilgilendirin bizi de lütfen

Evet bugünkü doktor şok olmuş basıl böyle bi yönlendirme yapar diye
Karalamak istemem ama bazı doktorlar insanı gerçekten şaşırtıyor.Benim karnımın bir tarafında yara gibi acıyan bir bölge oluşmuştu gebeliğimde.Dokunamıyordum bile.Doktora,bunun ilerleyen zamanda sorun olup olmayacağını sordum.Cevap,bu çocuğu istiyormusun,Evet tabii ki.
O zaman git doğur

İnşallah hayırlı haberler olur ... Çaresizlik çok kötü ..

İnşllah canım inşallah hayırlı olur sonu. Umarım Bebeğe de anneye de birşeycik olmaz .Bi çözüm yolu bulunur. Ama en başta annenin sağlığı önemli tabi ki. Eğer öyle bir sonuç olursa.Üzmesin kendini vardır her işte bir hayır.

İşte bunlar doktor olupta adam olamayanlar...

Dr un hamilelik sorun olmaz demesine cok şaşırdım sonuçta omurga hamilelikte nasıl geriliyor değişiyor büyümese bile tümör ağrısı çok olur normalde bile olduğuna göre
Bir tanıdığım bel fıtığı yüzünden bebeğini aldırmak zorunda kaldı dr felç kalırsın dediği için başka bir dr a gidin bence

Bence doktor sadece bebeği düşünerek bişey olmaz dedi. Sonuçta bebekte sorun yok olan görümcene olmuş. Bebek aşağıda dediği de tümör büyüse bile bebeği etkilemeyecek demek sanırım.
Ama insanlıktan nasibini almamış resmen bebek can da anne değil mi?! Hiç söylememiş mi görümcene ağrışarın olabilir tümör büyüyebilir diye?

Hayır demişmiş malasef zaten aldırma Zaman'ı geçmeden gitti risk varsa diye ama hiç bişe olmaz demiş .. Bugün başka bi doktora gitti işte ağrıları çok olunca orda aldık haberi doktor şaşırmış resmen senin hayatınla oynanmış demiş .. Nasıl böyle bir garenti verebilir diye ?

İşte bazı doktorlar insanın hayatı ile oynuyorlar ...

Bilgim yok, Allah acil şifalar versin. Zor bir durum...

Evet resmen annenin hayatıyla oynamış. Diplomayı bakkaldan mı alıyo bazıları anlayamıyorum.