Bilgi lazım

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Arkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?

Niye üşüme olsun ki bende merak ettim simdi 🙄

Eşim 3 ayda bir verir.ondan hic duymadım böyle bisey.sadece 5 dakika kalkmadığını meyve suyu ve kek verdiklerini onları yedikten sonra kalktığını biliyorum.

Ben verdiğimde hiç öyle birşey yaşamadım o kadar düşünecek bir durumda yok yanınıza bir hırka alın madem öyle bir ihtimal olabilir diye düşünüyorsunuz... :KK69:
Ayrıca kamu spotu gibi olacak ama herkesin en az senede 1 kere kan vermesinde fayda var hem kendimiz için hemde başkaları için...
Düşünsenize belkide sayenizde bir hayat kurtulacak...:KK54::super:

Zaten kan verenler üşüdüğü için o koca otobüsün içinde özel ısıtma odası yaparlar. Sizi pide gibi ısıtma fırınına verip sonra gönderirler. Sizinle dalga geçen insanlara da söyleyecek söz bulamıyorum. İnsanlar hiç mi merak ektiklerini sormasınlar?

Hayır üşüme olmuyor ki ben talesemi taşıyıcısıyım, üşüsem ben üşürdüm kan verirken 😂.
Kan verirken devamlı iyi olup olmadığını soruyorlar zaten miden vs bulanırsa başın ağrırsa söylüyorsun hemen bişi koklatıp ayaklarını kaldırıyorlar bayılma üşüme değişik şeyler olmuyor yani 😂.
Ama ben yemek yiyip yarım saat içinde gitmiştim kan vermeye, bence sen de öyle yap.

Merak ettim, bağışta bulunmayı düşünüyorum. Ona göre yanıma kalın bir şeyler alırım diye dedim.
O
Arkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?
Merak etmeyin öyle birşey olmuyor tabi ki özellikle temmuz ayında iç üşümezsiniz sizi üşütebilicek derecede kanınızı almıyorlar ki yanınıza kalın bişeyler almanızada gerek yok :)

Back
X