Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok merak ettim neden sordunuz?Arkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?
Merak ettim, bağışta bulunmayı düşünüyorum. Ona göre yanıma kalın bir şeyler alırım diye dedim.Çok merak ettim neden sordunuz?
abartmayınMerak ettim, bağışta bulunmayı düşünüyorum. Ona göre yanıma kalın bir şeyler alırım diye dedim.
Yani bunun icin de bdv’de konu actiniz?Arkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?
İyilik yaptığımı herkese haykırmaya çalışırken benArkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?
Kan azalınca üşünür ya oradan mantık yürüttüm :)Niye üşüme olsun ki bende merak ettim simdi![]()
Nasıl yani?İyilik yaptığımı herkese haykırmaya çalışırken ben
Diğer bölümlerde hiç cevap yazılmıyor kiYani bunun icin de bdv’de konu actiniz?
Öyle bise yok ya üşümezsnKan azalınca üşünür ya oradan mantık yürüttüm :)
Hayatiniza renk katmak adina bir arama motoru kullansaydinizDiğer bölümlerde hiç cevap yazılmıyor ki
+1000000İyilik yaptığımı herkese haykırmaya çalışırken ben
yanınıza hırka alıp almamaya karar veremeyip konu mu açtınız?Merak ettim, bağışta bulunmayı düşünüyorum. Ona göre yanıma kalın bir şeyler alırım diye dedim.
OMerak ettim, bağışta bulunmayı düşünüyorum. Ona göre yanıma kalın bir şeyler alırım diye dedim.
Merak etmeyin öyle birşey olmuyor tabi ki özellikle temmuz ayında iç üşümezsiniz sizi üşütebilicek derecede kanınızı almıyorlar ki yanınıza kalın bişeyler almanızada gerek yok :)Arkadaşlar kan bağışında bulunmayı düşünüyorum, iğneden falan korkmam da bir şeyi merak ediyorum kan verildikten sonra üşüme oluyor mu?