• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi kirliliği.

Aabbcc91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
222
65
98
33
Arkadaşlar bir itirafta bulunmak istiyorum. Bu foruma takıldığm andan itibaren kendimi hastalik hastasi olmus sekilde buldum. Binlerce kadin varsa, gebeligin binlerce farkli etkisi oluyor biloyorsunuz. Kimisi sagliksiz hamilelik yaşar.Kimisi gebe olduğunu öğrenir, daha duydugu habere sevinemeden buradan kimyasal gebelik bos gebelik vs bunlari öğrenip onun stresine düşer. Şu an elimde gayet net bir sekilde ikinci cizgisi beliren bir erken gebelik testi var ama inanin buralardan okudugum yanlis sonuclar, artmayan kan değerleri, sagliksiz gebelik boş gebelik vs. İle ilgili konular yuzunden kafayi bozmus şekilde oturuyorum.Bunlari okuya okuya ruhum beni daraltir hale geldi. Takma o kadar diyecek olanlar olcak aranizfa ama soz konusu beklenen gebelik olunca fazla hassas oluyoruz. Yaniliyor muyum. Abartiyor muyum. Aklimda deli sorular. :( bu kadar niye konusuyorsun çık git diyenler olacak icinden ama asil sorun o. Gidemiyorum da :D

Gidemiyosan bu konuda eleştiri yapmaya hakkın yok o zaman. Herkes burda hamile kalmak istiyo umut ediyo. Kimseyle paylaşamadığını burda paylaşıyo o yüzden herkes istediğini yazıp bilgi almaya hakkı var.

Atar niye yaptin onu anlamadim. Hem ne dedigimi anlamamissin hem de luzumsuz yorum yapmissin. Sende benim yorumuma katilmiyorsan konumdan cek git bi zahmet eleştirme de yorum da yapma. Senin mantigina gore boyle bi cevabi hakediyorsun. Tobe. Deli mi ne. Gece gece catiyo

Sadece burası degilki canim genel anlamda internet tv oyle malesef insanlari bu hale getirdiler gecen bir arkadas anlatiyor tvde bitkisel ilac reklamlari cikiyor ya belirtiler sayiliyor hastalik hakkinda arkadasin annesi diyorki heh ayni seyler bendede var anne diyor prostattan bahsediliyor heh iste bende oyleyim diyor :) faydali bilgiler buluyorum burada senin dedigin gibi endiselendigimde oluyor ama her bilgiyi süzerek kabullenmek lazim diye dusunuyorum

Sadece burası degilki canim genel anlamda internet tv oyle malesef insanlari bu hale getirdiler gecen bir arkadas anlatiyor tvde bitkisel ilac reklamlari cikiyor ya belirtiler sayiliyor hastalik hakkinda arkadasin annesi diyorki heh ayni seyler bendede var anne diyor prostattan bahsediliyor heh iste bende oyleyim diyor :) faydali bilgiler buluyorum burada senin dedigin gibi endiselendigimde oluyor ama her bilgiyi süzerek kabullenmek lazim diye dusunuyorum

Haklisin canim keske basarabilsek

Back