Bilgi istiyorum bilgiii

mor3

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
51
0
6
34
İstanbul
Ya arkadaslar ( ben agustos ayinda nisanlanicam. Kasimda da evleniyorum insallah. Ve ben nezaman ne yapicam ne hazirlicam ne gerekli hicbisey bilmiyorum. Soz bilmemnesi nisan bohcasi.. Hediyeler vs. Hangisi ne zaman nasil bilmiyorum. Erkek arkadasim yurtdisinda ben tek ugrasiyorm suan ve giresunlu. Orf adetleri varmi nedir internette cesit cesit seyler yaziyo kafam karisiyo yardimlarinizi bekliyorummm lutfenn

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım allah mutluluğunu daim etsin inşallah hazırlıklara başlamadan önce bi liste yap bence yapılacaklar listesi beyaz eşya çeyiz hepsini sırala bide tek başına karar veremeyebilirsin nişanlının ailesiyle görüşerek onların adetleri nedir onları öğrenerek yavaş yavaş yaparsın bi başladınmı devamı geliyo zaten şimdiden mutluluklar

Tesekkur ederim :) ama iste benim annem
Zaten anlamiyo bu islerden. Erkek arkadasimin aileside yurtdisinda bi hal care bakcam bakalim (

Tesekkur ederim :) ama iste benim annem
Zaten anlamiyo bu islerden. Erkek arkadasimin aileside yurtdisinda bi hal care bakcam bakalim (

Nereye gelin gidiyosun canım? Nişan yapılacak mı? Buyuk mu aıle arasında mı? Dugun olacak mı? Sadece nıkah mı? Yanı once senın bu surecı netleştirmen gerekıyor. Sonrasında nısan ve dugunun nasıl olacagına bağlı baslarsın hazırlıklara, fıkır de verırız. Bohca falan dedıklerı sey artık sadece ıhtıyacların bır on hazırlıgı halıne geldi. Oyle aynalı varaklı tarak setleri tüylü terlikler sandıklar falan cok kalmadı. Herşey ihtiyaclar dogrultusunda hazırlanıyor.

Ben almanyaya gelin gidiyorum, giresunlu bir aile. Nisan olucak agustosta, nikahta kasimda. Aile arasinda nisan olucak evde. Soz nisan bir olucak her dakika gelip gidemedikleri icin. Nikahta muhtemelen 100 kisi fln olur. Ama
Dugun istiyorum. Kisi sayisi cok az sanirim. Nasil olcak hic bilmiyorum. Tek basima bakip duruyorum herseye. Cevremdede ornekleri gormedigim icin zorlaniyorum
Acikcasi

Giresunlu bır aıle derken orada mı ıkamet edıyolar, yanı nısan dugun nerede olacak? Hanı nerede oldugunu soylersen orada oturan fıkrı olanlar yazar canım. Ben ıstanbuldayım, herşey burada olacak. Yanı nerde ne olacak ne planlıyosun söylersen sana nerden baslaman gerektıgını onerebılırım

Hee tamam :) anladim cnm simdi. Hersey istanbulda olucak. Tercihim anadolu yakasi. Ama avrupa yakasida mumkun. Giresunlu dememin sebebi ozel orf adetleri varmidir bilmedigimden :)) ama erk arkim dogma buyume almanya, ailesi coook eskiden gitmis. Yinede memlekete baglilar. O sebeple :))

Hee tamam :) anladim cnm simdi. Hersey istanbulda olucak. Tercihim anadolu yakasi. Ama avrupa yakasida mumkun. Giresunlu dememin sebebi ozel orf adetleri varmidir bilmedigimden :)) ama erk arkim dogma buyume almanya, ailesi coook eskiden gitmis. Yinede memlekete baglilar. O sebeple :))

Anladım canım, Gıresunlular ama orda yetısmedıgınden adetleri onemsedıgı muamma. Yanı adetlerı uygulayanları ayrı tutuyorum ıstek meselesi. Bız adetleri uyguladık ama ıhtıyaclarımıza gore rezerve ederek. Sana lısteyı atarım.

Mesela suradan baslayalım, isteme oldu sanırım, söz ve nısan bır olacakmış? Düğün gunu net mi? . Şimdiden temel şeylerin rezervasyonunu yapman lazım, aileler gunu konustu mu?

Son düzenleme:
Brn istemeyi soz icinde dusundum :) oyle olucak. Bak bilmiyorm demek onu.. Yok ben erk arkimla konustum nikah tarihini. Oda ailesiyle konusucak. Ben ailemle. Ama tamam derler. Aileler henuz tanismadi. İzne geldiklerinde tanisicaklar, sonraki haftasinada isteme nisan olucak die dusunduk biz. Zaten 1 ay kalacaklar. Sonrada nikah icin gelirler tekrar. İste ben buyuzden cok zorlaniyorum. Mekan rezerve etmemiz lazim. Gun almamiz lazim once. Mekani tek gezip gorucem fln. Nisani evde yapicam cunku kalabalik ailem yok bi avuc insaniz. Evde hazirliklari yapabilirim sanirim.

Nıkah ve dugun aynı gun mu olacak? Canım o zaman once nısana hazırlan. Yanı bohca yapacaksan onları almalısınız. Nısan kıyafetı, ayakkabı, kuafor falan. Sonra da dugun ıcın mekan, nıkah gunu, fotoğraf, kuafor falan. Yanı rezervasyonlular oncelıklı olmalı. Sonra bos gun bulamazsınız falan sorun olur

Tesekkurler canim, evet once nisana odaklanmam lazim ama nikah icinde panik yapiyorm ya yer olmazsa belediyeden istediimiz gunu alamazsak die :)karman corman haller ya

Yavaş yavaş herşey kendiliğinden olur stres yapma ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…