• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgi edinme

fatma_arslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
12
-2
1
21
Hastaneye gittiğimde hamileyim 12 haftalık bebeğiniz kız denildi, ve bugün gitim 15 haftalık bebegim doktor 13. Haftalık dedi cinsiyeti sorduğumda çok erken diyemem dedi adet tarihimi tam net bilmiyorum takip etmiyordum bebek bize sürpriz oldu şuan doktorların dediği çok farklı sizin başınıza böyle birşey geldimi

Zaman zaman geriden gelme, zaman zaman da önden gitme olabiliyor. Gittiğiniz iki doktor farklıysa cihazları bile farklı oluyor. Ölçümler farklı çıkıyor. Benim de şu an 13 haftalık. Bazen hesapladığımızdan 1 hafta geriden dediler. Bazen 10 gün geçmiş olsa da bebek önceki ultrasondan 3 gün büyük çıktı. 1 haftalık geridendi. 11.haftada da biz 11 beklerken onlar 12 dediler. Biz 13 beklerken biri 12 dedi biri 13 😄 oluyor yani kuzum. Genel olarak sağlıklıysa hiç kafana takma. Zaten asıl büyümeleri de son 3 ayda oluyor. O zamana kadar neler neler göreceğiz daha kim bilir 😄

Zaman zaman geriden gelme, zaman zaman da önden gitme olabiliyor. Gittiğiniz iki doktor farklıysa cihazları bile farklı oluyor. Ölçümler farklı çıkıyor. Benim de şu an 13 haftalık. Bazen hesapladığımızdan 1 hafta geriden dediler. Bazen 10 gün geçmiş olsa da bebek önceki ultrasondan 3 gün büyük çıktı. 1 haftalık geridendi. 11.haftada da biz 11 beklerken onlar 12 dediler. Biz 13 beklerken biri 12 dedi biri 13 😄 oluyor yani kuzum. Genel olarak sağlıklıysa hiç kafana takma. Zaten asıl büyümeleri de son 3 ayda oluyor. O zamana kadar neler neler göreceğiz daha kim bilir 😄
Hm anladım teşekkürler,bana 12 haftalıken kız denildi ve bugün gittiğimde bebek kücük birşey diyemem dedi doktor, ilk gitigimle bugün gitigim doktor aynı değildi yanılma olurmu cinsiyeti konusunda merak ediyorum hayırlı olsun sağlıklı olsun merak ediyorum sizinde başınıza böyle olay geldimi

Hm anladım teşekkürler,bana 12 haftalıken kız denildi ve bugün gittiğimde bebek kücük birşey diyemem dedi doktor, ilk gitigimle bugün gitigim doktor aynı değildi yanılma olurmu cinsiyeti konusunda merak ediyorum hayırlı olsun sağlıklı olsun merak ediyorum sizinde başınıza böyle olay geldimi
Tam olarak aynısı geldi 😄 bana da bir doktor kız dedi. Başka bir doktor küçük bir şey diyemem dedi

Anladım hala sizde tam olarak cinsiyeti bilmiyorsunuz o zaman
Aynen öyle kuzum. Herkesin böyleymiş zaten. Ayrıntılı ultrasona girene kadar, 20.haftaya gelene kadar her doktor farklı bir şey söylüyormuş. O yüzden ben de cinsiyetine göre olan şeyleri 20.haftadan sonra alacağım. Şimdilerde bebek arabasını, ateş ölçerini, battaniyelerini vs alıyorum. Düz beyaz zıbınlarını alıyorum. Alt silme pamuğu falan aldım. Tırnak setini, banyo setini , ana kucağını aldım. Cinsiyetsiz şeylerini topluyorum elime para geçtikçe. Cinsiyetiyle ilgili olan herşeyi 20.haftadan sonraya bırakıyorum

Back