bilge adamda ingilizce?

boncuk2334

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
496
2
40
merhabalar arkadaşlar.kamu yönetimi mezunuyum.şu anda iş arıyorum ve zamanımı değerlendirmek için ingilizce kursuna gitmeye karar verdim.evime yakın olması nedeniyle bilge adama gitmeyi düşünüyorum.netten araştırdım ingilizce kursu varmış.acaba bilgisi olan yada bir başkasından duyduğunuz tavsiyeler varmı?bu arada istanbul çapa da oturuyorum.bu civarlarda tavsiye edeceğiniz başka kursları da yazabilirsiniz.şimdiden ilgilerinize teşekür ederim

benim iş ile ilgili bir eğitimim bakırköy bilge adam daydı..
ben çok beğenmiştim.
hem ortamı,hem eğitimi çok hoşuma gitmişti.
ingilizcesini bilmiyorum ama aynı özeni mutlaka ona da gösterirler diye düşünüyorum..

bilge adam cok kalıtelı bir yer özellikle bilgisayar ve ingilizcede
yalnız cok pahalı oldugunu duymustum
ben ızmırde oturuyorum ama ıstanbulda da vardır
Tömer veya Amerikan Kültür merkezini tavsiye ederim
Eğitimin kur kur olmasına dikkat et

Merhaba arkadaslar
ben suanda arabıstandayım ve 1ay sonra turkıyeye donus yapıcam. Doner donmezde ıngılızce kursuna baslamayı dusunuyorm.buyuzden bı arastrma yaptım bılge adamdan alınan sertıfıkaların uluslar arası nıtelıkte olması, almam gereken egıtımın ıs acısından gereklı olması yuzunden acıkcası bılge adam cazıp geldı egıtımı hakkında her forumda ayrı seyler yazılmıs. Egerkı aranızda yada cevrenızde mumnun olanlar yada aynı sevıyede baska bır kurs tavsıye edebılecek olan varsa lutfen bana yardımcı olabılırmı.
Sımdıden tesekkur ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…