Kızlar akşam eşim bana 35 gr ikili kıvrımlı burma bilezik almıs kuyumcudan kartında 22 ayar bilezik 35 gr yazıyor eşimin arkadaşı kuyumcu ama bileziği inceledim icinde ayar yazmıyor tuhaf yazı var sadece anlamadım diger ajdalarımla karsılastırdım renk aynı ağırlıgıda var ama icime kusku düştü anlayan biri yazabılırmı aklıma takıldı eşime bişe demedim moralı bozulmasın dıye tabi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bilezikte ayar yazmıyor
- Konu Sahibi 61eda61
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 8 Nisan 2017
- 56.951
- 299.507
- 698
Burgularda yazmaz işleme olduğu için. Ama bileziği başka kuyumcuya götürüp satmayı düşünüyorum diyerek nabız yoklayabilirisnizKızlar akşam eşim bana 35 gr ikili kıvrımlı burma bilezik almıs kuyumcudan kartında 22 ayar bilezik 35 gr yazıyor eşimin arkadaşı kuyumcu ama bileziği inceledim icinde ayar yazmıyor tuhaf yazı var sadece anlamadım diger ajdalarımla karsılastırdım renk aynı ağırlıgıda var ama icime kusku düştü anlayan biri yazabılırmı aklıma takıldı eşime bişe demedim moralı bozulmasın dıye tabi
Son düzenleme:
Cok sagolun ınstagramda aynı bılezigin üstünde yazanıda görüncen sasırdım kuyumcuya sorsam direk ayar yazmıyor diye vs bakarlarmıBulgulara yazmaz işleme olduğu için. Ama bileziği başka kuyumcuya götürüp satmayı düşünüyorum diyerek nabız yoklayabilirisniz
- 8 Nisan 2017
- 56.951
- 299.507
- 698
Onlar eline alınca anlıyorlar zatenCok sagolun ınstagramda aynı bılezigin üstünde yazanıda görüncen sasırdım kuyumcuya sorsam direk ayar yazmıyor diye vs bakarlarmı
Ben bozdurma düşünüyorum gramı kaçtan alıyorsunuz deyin zaten onlar bir eline alıp bakıyorlar birde cam üzerinde sesinden anlıyorlar
Cok sagol abla tesekkür ederimOnlar eline alınca anlıyorlar zaten
Ben bozdurma düşünüyorum gramı kaçtan alıyorsunuz deyin zaten onlar bir eline alıp bakıyorlar birde cam üzerinde sesinden anlıyorlar