Bilezik ve takı konusunda yardım!

evlivekedili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
123
Merhaba kızlar :)
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak umarım yardım edersiniz.
25 Ekim'de evleniyorum. Nişanlım yabancı. Yabancı olduğu için babam insaflı davransa da adet yerini bulsun diye nişanlımdan 5 burma bilezik ve takı seti istedi. Onlarda öyle şeyler yok tabi, şaşırdı ama kabul etti :34:
Ama biz evlendikten sonra Belçika'da yaşayacağız. Ve ben burda olduğum için daha eşya falan almadık. Bekar evine gidip yerleşicem yani. O yüzden bir süre eşya falan derken masrafımız olacak. Kredi falan dese de en azından 2-3 bileziği bozdururum diye düşünüyorum, gerisinide ne olur ne olmaz kendime güvence saklarım dedim. Ama yurtdışına gitmeden bozdurup burda bankaya atmaya düşünüyorum. İyi bir fikir mi sizce? Burmalar bozdururken çok para kaybettiriyor mu bilmiyorum. Ya da işçiliiksiz bilezik baksam babam kabul etmeyebilir. Ne yapmalıyım sizce?

Merhaba kızlar :)
Aranıza yeni katıldım. Bir sorum olacak umarım yardım edersiniz.
25 Ekim'de evleniyorum. Nişanlım yabancı. Yabancı olduğu için babam insaflı davransa da adet yerini bulsun diye nişanlımdan 5 burma bilezik ve takı seti istedi. Onlarda öyle şeyler yok tabi, şaşırdı ama kabul etti :34:
Ama biz evlendikten sonra Belçika'da yaşayacağız. Ve ben burda olduğum için daha eşya falan almadık. Bekar evine gidip yerleşicem yani. O yüzden bir süre eşya falan derken masrafımız olacak. Kredi falan dese de en azından 2-3 bileziği bozdururum diye düşünüyorum, gerisinide ne olur ne olmaz kendime güvence saklarım dedim. Ama yurtdışına gitmeden bozdurup burda bankaya atmaya düşünüyorum. İyi bir fikir mi sizce? Burmalar bozdururken çok para kaybettiriyor mu bilmiyorum. Ya da işçiliiksiz bilezik baksam babam kabul etmeyebilir. Ne yapmalıyım sizce?

merhaba ben de yeni katıldım :) benzer sorunum var benimde :) bana da annem ve babam düğünde takmak üzere şimdiden birer bilezik alıp saklamayı düşünüyorlar.ama karar veremedim her zaman severek takacagım bi model mi olsun yada bozdurulunca degeri düşmeyen mi ben de kararsızım. yatırım amaclı alıcaksan bozdurcaksan yani hemen burma bilezik daha iyi diye biliyorum :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim :) Hala almadık, babam burma konusunda ısrarlı değil artık. İstediğini al sonuçta senin güvencen olacak dedi. Bende kuyumculara sorarım artık hangisi en mantıklı oluyorsa öyle yaparım. Altın bilezik takma durumum imkansız zaten :1: Seti böyle ince zarif birşey alsam en azından diyorum, onu kullanabilirim diye.

Canım madem bozdurucaksın bence burma yerıne işçiliksiz kesme bilezikler var onlardan al derım bozdurunca daha az zarar edersin

Back