BİLEZİK ÖNERİSİ

Septembre16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
44
18
34
Herkese iyi geceler arkadaşlar. 30 bin kadar bütçe ile yatırım amaçlı bilezik almayı düşünüyorum yeri geldiğinde de takabileceğim hem şık hem de bozdururuken değeri düşmeyecek bilezik önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

Kayıp olmayacak bir bilezik yok. Ciddi anlamda işçilik degeri düşüyor. Külçe alabilirsiniz. Ama illa takabilecegim birsey olsun derseniz, en büyük altına kibar bir cerceve yaptırabilirsiniz. Aklıma başka birşey gelmedi

Eklentiler

• 80C6D8DA-DF7B-4EC5-BDC1-AE2D4982EFB0.jpeg
    80C6D8DA-DF7B-4EC5-BDC1-AE2D4982EFB0.jpeg
    9,7 KB · Görüntüleme: 2.258
Bide kızlar burgu bilezik mi yoksa düz bilezikler varya onlar mı daha iyi olur
Yatırım amaçlı altın alacaksanız bilezik düşünmeyin, sertifikalı gram altın alın, satarken değer kaybı olmaz ama hem yatırım yapacağım hem kullanacağım diyorsanız işçiliği az olan bilezikleri düşünmelisiniz.

Kizlar hani internette altinin fiyatlarina bakıyoruz ya orda alış fiyati satış fiyatı yaziyor, onlar ne demek oluyor? Alis fiyati dedigi benim alirken verdiğim para mi yoksa kuyumcunun alırken verdigi para mi?

Kizlar hani internette altinin fiyatlarina bakıyoruz ya orda alış fiyati satış fiyatı yaziyor, onlar ne demek oluyor? Alis fiyati dedigi benim alirken verdiğim para mi yoksa kuyumcunun alırken verdigi para mi?
Kuyumcunun alış satış fiyatı o yani biz alacaksak satış fiyatına bakacağız satacaksak da alış fiyatına

Herkese iyi geceler arkadaşlar. 30 bin kadar bütçe ile yatırım amaçlı bilezik almayı düşünüyorum yeri geldiğinde de takabileceğim hem şık hem de bozdururuken değeri düşmeyecek bilezik önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Kesinlikle adana burması
Ben de her ay almaya çalışıyorum

Ben yerinizde olsam 2 tane 100 grlık 3lü burma alırdım
Takması taşıması saklaması da kolay

Öyle ama insan az sıkışınca satmaya kalkinca hepsi bozuluyor... şansına altin düşükse baya kayip...

Ben 20 gramlık 3lü aliyorum.
Ama şöyle 100 gramlık olsada taksam...
Erzurum burmasi takmak icin daha hoş ama...

X