• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilezik modelime karar vermekte zorlanıyorum.(resimli)

trabzon hasırı kolye (kilidi taşlı) yanına en uyumlu bilezik sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    35

hosbess

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
1.144
1.239
333
arkadaşlar merhaba
27 yaşında bir çocuklı bayanım bu aralar 22ayar altına heves ettim. düğün ve bayramlarda takmak maksadıyla ....
kilidi taşlı trabzon hasırı kolyemin yanına ve yaşıma uyacak yanyana sayısı artıncada görüntüsü şık duracak bir model seçmek istiyorum. beğendiniz bileziğin numarasını yazarak fikrinizi alabilirmiyim....
bu vesileylede almayı düşünen arkadaşlarada modeller fikir olur .
teşekkürler.

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 933
  • 2.webp
    2.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 921
  • 3.webp
    3.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 1.086
  • 4.webp
    4.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 1.151
bence 2 veya 3 numara. İkisi de hoş. Bende 3 numara var. simli olunca çok hoş duruyor ama setinize uyarlar mı bilemedim.

Ben pek sevmiyorum ama 4. en sadesi geldi hareketsiz olması her elbiseye uyum sağlar.

arkadaşlar cvplara teşekkür ediyorum. ctesi üç beş kuyumcu dolaştıktan sonra eşimle beraber bunu beyenip aldık. allah devamını biriktirmek sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize .

Eklentiler

• 10744543_778170942221999_2075088924_n.webp
    10744543_778170942221999_2075088924_n.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 3.600
arkadaşlar cvplara teşekkür ediyorum. ctesi üç beş kuyumcu dolaştıktan sonra eşimle beraber bunu beyenip aldık. allah devamını biriktirmek sağlıkla kullanmak nasip etsin hepimize .

güle güle kullanın :)
yorum yapacaktım diğerlerine ama hiçbirini hasırla yakıştıramamıştım bu bilezik çok hoş ve hasırla da gayet uyumlu bence :KK39:

Çok güzel güle güle takın ben de trabzon diye bi model var onu diyecektim. Aldığınız çok benziyor.

Bence de 2. model. Ben sanki bir ara görmüştüm, aynı trabzon hasır deseninde bilezik. Hasırdan değil, işçiliği olmayan modeldi. Bir bakın isterseniz.

Almışsınız zaten. Çok güzel güle güle kullanın. Altın gr fiyatı düştü bu ara, hemde uzun vadede iyi bir yatırım olmuştur sizin için.

öncelikle hayırlı olsun çok güzel. bileziğinizin gramını sorsam?

Back