bilerek oruçlu insanın karşısında yemek yemek

yesim_srkn

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
39
0
16
İstanbul
merhaba bi şirkette sekreter olarak çalışıyorum. patronun eşi şirkete öylesine geliyor ve tam karşımda otruyor... oruç tutuyorum ve oruç tuttuğumu bilerek 2 gündür karşımda yemek yiyor. ofis 3 odalı bir ofis git başka oda da yemek ye diyemiyorum ekmek parası işte.... şimdi bunun yaptığı günah mıdır nedir?

Son düzenleme:
patronom 55 yaşında 22 yaşında bi dostu var ve dostu da hamile

bunun konuyla ilgisi nedir

ne güzel işte yemeye devam etsin sevabı sana geliyor terbiyesiz herif ona büyük günah ayıp bikere ya ama sen baya sevap alıyosun
Allah yardımcın olsun

patronom 55 yaşında 22 yaşında bi dostu var ve dostu da hamile

bunun konuyla ilgisi nedir

Konuyla ilgisi olmasa bile arkadaşın bahsedesi gelmiş bahsetmiş demek ki...

Eleştirmek niye? Gereksiz gördüyseniz okuyup geçseydiniz.

Ayrıca konuyla ilgili de, açıktan yemek günah tabi ama bu şekilde gayrimeşru ilişkiyi alenen yaşayanların bunu düşünmesini beklememeliyiz bence.

Oruç tutmaktaki amaç zaten nefsini temizlemek , nefsine hakim olmakdır. Bunu yapabiliyorsan ne mutlu sana . Boşver kim yerse yesin,kim tutarsa tutsun. Sen inandığın şeyden vazgeçme.

hamile olan birisinin oruç tutmaması gayet normal,ayrıca 3 oda lı iş yeri demişsiniz zaten birbirinizi illaki görüceksiniz,siz nefsinize hakim olamıyorsanız tutmayın ozaman.

Son düzenleme:
orucun amacı nefsini köreltmek hakim olabilmek zaten aç kalmak değil her yemek yiyene laf edeceksen hiç tutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…