Bilerek doğum gününü unutmuş havası yapan ve kutlamayan ve sizden hoşlandıgını bildiğiniz bir erkek Bunu neden yapar amaçı nedir?

leyla3412

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2023
114
53
18
29
ilişkimiz yok bizim ama o benden hoşlanıyor/arzuluyor biz sadece aynı iş yerinde calışıyoruz benim tatil vardı ve bana işle alakalı birşeyi ben tatilde oldugum için bildirmesi gerekiyordu 1 hafta geçti ardından 5 gün boyunca zamanı vardı ama aramadı trsadüfe bakın ki tamda bilerek dogum günümü bekledi ve o gün akşama dogru beni enerjik birşekilde arayıp oo napıyorsun dedi bendr naber dedim calışıyorum dedi sonra işle alakalı konuya girdi hemen ardından bende tamam dedim sonra böyle 1 saniye sessiz kaldık okey mı dedi hıhı okey dedim ardından hemen sanada iyi tatiler dedim cünkü oda gidicek güldü oo tamam dedi kapatık bunu bilerek yaptı bal gibi eminim ama neden?

Hoşlandığına emin olacağınıza, rol yaptığına emin olun bence. Oyun oynamak istiyor ablası
Ama neden? Bu oyunu bilerek yapıyor farkındayım açaba ona istediğini vermediğim içinmi bana sen benim umrumda değilsin havasımı yaratmaya calışıyor?

Cimir cimir cimri nokta com.. 🤷🏻‍♀️
Cimri değil ilişkimiz yok tatildeyim bana hediye almak için öyle birşey yokki alsın yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor

Konunun tümünü başlığa yazmışsınız😐 bence çok egolu bir insan.
Evet galiba öyle yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor

Cimri değil ilişkimiz yok tatildeyim bana hediye almak için öyle birşey yokki alsın yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor
İlgilenen erkek emin ol bir yere not edip, günü geldiğinde de kutlardı. Ancak ilgilenen erkek yapar bunu.

Ama neden? Bu oyunu bilerek yapıyor farkındayım açaba ona istediğini vermediğim içinmi bana sen benim umrumda değilsin havasımı yaratmaya calışıyor?
Snden adım bekleyip kendi totosunu kaldırma derdinde olabilir. Sen deseydin doğum günüm kutlamayacak mısın diye adam kendini değerli hissedecekti. Boş birine benziyor

Hoşlandığını o mu söyledi direkt? Bir de peşinizde koşan ama yüz vermediğiniz biriyse neden doğumgününüzü kutlamaması bu kadar umrunuzda?

Bana tanıdık geldi maalesef... İçten pazarlıklı, manipülatif biri olduğuna yemin edebilirim. Kafa karıştırıyor aklınca. Kötü biri. Kafa yormayın hiç 👍
Ama neden gerçekten merak ediyorum bunu Evet galiba öyle yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor açaba bundan mı beni elde edemedi diyemi? ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor cok iyi biliyor bunu ve bilerek yaptı okadad belliydiki

Hoşlandığını o mu söyledi direkt? Bir de peşinizde koşan ama yüz vermediğiniz biriyse neden doğumgününüzü kutlamaması bu kadar umrunuzda?
Direk demedi her türlü belli ediyor bana hatta adamı hasta etme denişligi var yaktın beni demişligi var sürekli etragımda bana herşeyi yapmaya hazır umrumda cünkü iyi anlaşıyoruz aslında ve doğum günümü biliyor aslında değer verdiğim birisi oda farkında bunun her türlü benim artık hani ona gidip tamam dememi istiyor beni arzuluyor ama dogum günğmde öyle yapıncada üzüldüm

Ama neden gerçekten merak ediyorum bunu Evet galiba öyle yani dediğim gibi benden hoşlanıyor 8-9 aydır peşimde ama ben onun istediği gibi kolay lokma olmadım ya elinde değilim ya deliriyor açaba bundan mı beni elde edemedi diyemi? ama bunu doğum günümde böyle yapması aşırı nebilim üzdü beni benim herşeyi taktığımı düşündüğümü biliyor cok iyi biliyor bunu ve bilerek yaptı okadad belliydiki
Bilerek işte, sen tak diye. "Aradım, imkanım vardı ama kutlamadım" , "Hatırlayacak kadar umrumda değilsin, kutlamaya değmez" gibi gibi yansıtıyor. Tecrübe ettim ben, bunlar kötü erkekler. Sonu da kötü bitiyor. Cidden kafa yorma ve ağına düşme. Sen de asla onu umursama ama bu konuda da alındığını belli etme asla 👍

Bilerek işte, sen tak diye. "Aradım, imkanım vardı ama kutlamadım" , "Hatırlayacak kadar umrumda değilsin, kutlamaya değmez" gibi gibi yansıtıyor. Tecrübe ettim ben, bunlar kötü erkekler. Sonu da kötü bitiyor. Cidden kafa yorma ve ağına düşme. Sen de asla onu umursama ama bu konuda da alındığını belli etme asla 👍
Peki bununla napıcak yani me elde edicek ki bana umrumda değilsin mesajını vermekle? Benimle olmak isteyen o? Ee gitmeyen benim egosunumu tatmin ediyor? Tamam döndügümde normal olim dimi benim onu takmamam onu deli eder mi sence bende o kudursun istiyorum cok zoruma gitti

Back
X