Ama önlisansımın üstüne tamamlamak istiyorum?Dgs ye girmeden kaydolabilirsiniz ama universite sinavina girip baraji asmaniz gerek.
Ozaman dgsye girmeden tamamlayamazsiniz..Ama önlisansımın üstüne tamamlamak istiyorum?
Direk açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladıAma önlisansımın üstüne tamamlamak istiyorum?
önlisans mezunuyum iki sene geçti dgs girmedim, dgs girmeden açık öğretime kayıt olabilir miyim? Girmem şartmj
Direk açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladı
önlisans mezunuyum iki sene geçti dgs girmedim, dgs girmeden açık öğretime kayıt olabilir miyim? Girmem şartmj
Direk açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladı
Nasil kaydolcak sinava girmeden merak ettim. Bunca insan bosuna mi giriyor sinava dgs niye var ozamanDirek açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladı
Hayır arkadasım yanlış biliyorsun ben 2 yıllık mezunuyum gittim açıköğretime istedikleri evrakları verdim 3. Sınıftan devam ettim sınava da girmedimLisans tamamlamak istiyor konu sahibi lisans tamamlamak için dgs şart sınava girip tercih vermesi gerek ve tercihte yerleşmesi lazım.Sınavsız lisans tamamlama kalktı.
Sizin bahsettiğiniz sınavsız 2.üniversite önlisans mezunları önlisans bölümlerine,lisans mezunlarıda lisans ve önlisans bölümlerine kayıt olabilir.
Acık öğretimde dgs sınavı diye birşey yok! Açık öğretimde 2 senelik mezunlar isterse 3. Sınıftan devam ederek 4 yıla tamamlıyorNasil kaydolcak sinava girmeden merak ettim. Bunca insan bosuna mi giriyor sinava dgs niye var ozaman
Ne zaman 2016 da beri sınavsız alınmıyor en son 2015 te aldılar.Hayır arkadasım yanlış biliyorsun ben 2 yıllık mezunuyum gittim açıköğretime istedikleri evrakları verdim 3. Sınıftan devam ettim sınava da girmedim
https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/nasil-ogrenci-olabilirim/dikey-gecisAcık öğretimde dgs sınavı diye birşey yok! Açık öğretimde 2 senelik mezunlar isterse 3. Sınıftan devam ederek 4 yıla tamamlıyor
Hayır hala devam ediyor ama kayıt tarihi geçti en son 25 Eylül'deydi.Ne
Ne zaman 2016 da beri sınavsız alınmıyor en son 2015 te aldılar.
Siz sinavsiz ikinci universiteyle karistiriorsunuz. Arkadas okudugu bolumun ustune tamamlamaktan bahsediyor ve onlisans mezunu oyle bir hakki yok..Hayır hala devam ediyor ama kayıt tarihi geçti en son 25 Eylül'deydi.
Niye karıştırayım ben yaptım diyorum 3. Sınıftan devam ediyorum koca açık öğretim bana mı torpil geçti size yapmazkenSiz sinavsiz ikinci universiteyle karistiriorsunuz. Arkadas okudugu bolumun ustune tamamlamaktan bahsediyor ve onlisans mezunu oyle bir hakki yok..
Siz bu sene mi kayıt oldunuz hangi bölüm yukarıda ki linkide okudunuz değil mi hatta bu sınav gelince kontenjan sınırı bile geldi mesela sosyal hizmete sadece 500 kişi aldılar lisans tamamlamak için.Niye karıştırayım ben yaptım diyorum 3. Sınıftan devam ediyorum koca açık öğretim bana mı torpil geçti size yapmazken
Kac yil oldu yapali.. kalkti artik diyoruz bizdeNiye karıştırayım ben yaptım diyorum 3. Sınıftan devam ediyorum koca açık öğretim bana mı torpil geçti size yapmazken