Bilenn varsa yardımcı olabilir mi

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
önlisans mezunuyum iki sene geçti dgs girmedim, dgs girmeden açık öğretime kayıt olabilir miyim? Girmem şartmj

Dgs ye girmeden kaydolabilirsiniz ama universite sinavina girip baraji asmaniz gerek.

Benim bildiğim ikinci üniversite hakkınız var. Ben lisanstan geçtim ama seçeneklerde önlisanslarında sınavsız başvuracakları tercihler vardı 2012 de.
Durum değiştiyse bilmiyorum.

önlisans mezunuyum iki sene geçti dgs girmedim, dgs girmeden açık öğretime kayıt olabilir miyim? Girmem şartmj

Direk açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladı

Direk açık öğretime gidip kayıt olabilirsin hatta kayıtlar başladı

Lisans tamamlamak istiyor konu sahibi lisans tamamlamak için dgs şart sınava girip tercih vermesi gerek ve tercihte yerleşmesi lazım.Sınavsız lisans tamamlama kalktı.

Sizin bahsettiğiniz sınavsız 2.üniversite önlisans mezunları önlisans bölümlerine,lisans mezunlarıda lisans ve önlisans bölümlerine kayıt olabilir.

Lisans tamamlamak istiyor konu sahibi lisans tamamlamak için dgs şart sınava girip tercih vermesi gerek ve tercihte yerleşmesi lazım.Sınavsız lisans tamamlama kalktı.

Sizin bahsettiğiniz sınavsız 2.üniversite önlisans mezunları önlisans bölümlerine,lisans mezunlarıda lisans ve önlisans bölümlerine kayıt olabilir.
Hayır arkadasım yanlış biliyorsun ben 2 yıllık mezunuyum gittim açıköğretime istedikleri evrakları verdim 3. Sınıftan devam ettim sınava da girmedim

Nasil kaydolcak sinava girmeden merak ettim. Bunca insan bosuna mi giriyor sinava dgs niye var ozaman
Acık öğretimde dgs sınavı diye birşey yok! Açık öğretimde 2 senelik mezunlar isterse 3. Sınıftan devam ederek 4 yıla tamamlıyor

Ne
Hayır arkadasım yanlış biliyorsun ben 2 yıllık mezunuyum gittim açıköğretime istedikleri evrakları verdim 3. Sınıftan devam ettim sınava da girmedim
Ne zaman 2016 da beri sınavsız alınmıyor en son 2015 te aldılar.

Siz sinavsiz ikinci universiteyle karistiriorsunuz. Arkadas okudugu bolumun ustune tamamlamaktan bahsediyor ve onlisans mezunu oyle bir hakki yok..
Niye karıştırayım ben yaptım diyorum 3. Sınıftan devam ediyorum koca açık öğretim bana mı torpil geçti size yapmazken

Niye karıştırayım ben yaptım diyorum 3. Sınıftan devam ediyorum koca açık öğretim bana mı torpil geçti size yapmazken
Siz bu sene mi kayıt oldunuz hangi bölüm yukarıda ki linkide okudunuz değil mi hatta bu sınav gelince kontenjan sınırı bile geldi mesela sosyal hizmete sadece 500 kişi aldılar lisans tamamlamak için.

X