Değeriniz düşük değil aslında ama normalde iki günde bir %50 ve daha fazla artması beklenir. yani cuma 86 cıkmış pazar 170 salı 340 cıkması gerekirdi.Mrb kizlar son adet tarihim 5 martti adet olacagim gun gebelik testinde ikinci cizgiyi gorunce kan testi yaptirdim ve 86.9 cikti testi cuma aksami yaptirmistim bugun doktora gittim yine kan testi yaptirdi ve 170.2 cikti ama muayene falan yapmadi degerin dusuk bi hafta sonra gel dedi sadece doktorun tavrida bi tuhaf olunca ciktim geldim eve normal mi sizce bu deger cok korkuyorum
Tsk ederim yorumin icin iste dr hic bisey demedi dusuk degerin bi hafta sonra gel dedi sadeceDeğeriniz düşük değil aslında ama normalde iki günde bir %50 ve daha fazla artması beklenir. yani cuma 86 cıkmış pazar 170 salı 340 cıkması gerekirdi.
Bir hafta beklemeyin sakın, dış gebelik olabilir. Başka bir doktor daha bulun, vajinal muayene yapsın. İki günde bir de kan testi yaptırın.
Sizi korkutmak istemem, normal gebelik de olabilir ama eğer dış gebelikse müdahale edilmeli. Cok tehlikelidir.
ben ilk kısmı görmemişim 86 dan 3 gün sonraya 170 çıkması düşük bir değer ama bekle yükselebilir sabret.Tsk ederim yorumin icin iste dr hic bisey demedi dusuk degerin bi hafta sonra gel dedi sadece
Üzülme, başka bir doktor bul mutlaka. Sağlıklı da ilerleyebilir tam tersi de. Ben umursamaz doktorum yüzünden az kalsın ic kanama geciriyordum. Hemen ameliyata aldılar.Tsk ederim yorumin icin iste dr hic bisey demedi dusuk degerin bi hafta sonra gel dedi sadece
Bu ilk günler çok zor geçer.Mrb kizlar son adet tarihim 5 martti adet olacagim gun gebelik testinde ikinci cizgiyi gorunce kan testi yaptirdim ve 86.9 cikti testi cuma aksami yaptirmistim bugun doktora gittim yine kan testi yaptirdi ve 170.2 cikti ama muayene falan yapmadi degerin dusuk bi hafta sonra gel dedi sadece doktorun tavrida bi tuhaf olunca ciktim geldim eve normal mi sizce bu deger cok korkuyorum