bilenler yardım

tekgercegim

öмяüмüη ѕ[α]нιвι
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
863
15
Kızlar merhaba ben sata göre 17+1 hamileyim, dün kontrolüm vardı doktor down sendromu için kan tahlili istedi ve ultrasona baktı ve ultrasonda geri olduğunu söyledi sonuçları göstermeye gittiğimde bi önceki sonuçları istedi, çok açıklama yapmadı korkutmamak adına ama ben ultrason kağıdındaki sonuçlara baktım internetten araştırdığıma göre fl değeri 20-28 olması gerekirken, benimki üç hafta geriden geliyor 14 çıktı down sendromu riskini yükseltiomuş nette yazdığına göre, böyle bişey yaşayan oldu mu bilen varsa yardım lütfen, sonuçlar salı günü çıkcak ve ben korkuyorum

Canım bu ölçümler tek başına bişey ifade etmiyor diye biliyorum. Down sendromu için ense kalınlığı burun kemiği vs bunlar da ölçülmeli. Benim 2li 3lü testleri detaylı ultrasonu vs. Herşeyi normal çıkıp sonunda down sendromlu bebek doğuran tanıdığım var. Çok merak ediyorsan amniosentez yaptır. O kesin sonuç verir canım

bakalım sonuçları salı çıkcak cnm, ikili temiz çıkmıştı inşallah bu da dediğin gibi temiz çıkar, saolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…