- 24 Ekim 2017
- 3.155
- 3.086
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
Epilasyon sürecim bitti oradakiler epilasyon yaparken sadece jilet veriyorlar, şekersiz agda yap dediler. Diode galiba yalancı bir yer olduğunu fark ettim hep farklı söyledilerEpilasyondan sonra ağda yapılmaz aksine ağdayı hayatınızdan çıkarmanız gerekir jiletle al derler çünkü amaç kıl köklerinin çıkmasını sağlayarak iyice dibe inip epilasyon yapmak... epilasyon türünüz nedir ? Bende gidiyorum bu arada
Evlilik arifesindeyim çok masrafı var bi daha gidemem çok param gitti zaten başka ne cözüm olabilir ?Paket almamak lazim.
Tabi ko bitis garantili diyip bitirmezler.seanslar uzasin yeni paketler alinsin.
Seans odemeli gidin derim.agdanin her turlusunden uzak durun en azindan bitenleri beslemeyin tekrar
Baska yok.Evlilik arifesindeyim çok masrafı var bi daha gidemem çok param gitti zaten başka ne cözüm olabilir ?
Çok aciyor benim buz lazer acıtmaz dedikleri halde. Şekersiz agda bim deki olur muBaska yok.
Ben mesela 1 seans gidiyorum 4 ay yetiyor zaten artik tek tuk kaldilar.
Bir sekilde artirma imkanin varsa git.sonra kil tuy ugrasio minik minik verdigin ucretlerle ayni tutara gelirsin zaten
Bim deki şekerli mi acaba ya nasıl anlarızIsıtılan ağdalar sekerli oluyor diye biliyorum epi bende kullandim simdi kartus sir agdaya gectim cok daha iyi
Agda kesinlikle olmazÇok aciyor benim buz lazer acıtmaz dedikleri halde. Şekersiz agda bim deki olur mu
Epilasyon sürecim bitti oradakiler epilasyon yaparken sadece jilet veriyorlar, şekersiz agda yap dediler. Diode galiba yalancı bir yer olduğunu fark ettim hep farklı söylediler
Onları yapamıyorum ben bimdki hzir agdayi kullansam şekerli mi o ? Nasıl anlarız şekersiz olduğunu şekersiz tüyler beslemiyormus2 sene normal lazer ile tüy kalmamalıydı ipl uygulamışlardır size eğer böyleyse tüyler komple yeniden çıkabilir şaşırmayın. Normal ağda yerinde sir ağda kullanın. Set olarak satılanlar 30 kusur lira civarı.
Bildiğim kadarıyla klasik ağdaların hepsi şekerlidir, sadece sir ağdaların içerisinde şeker olmaz. Şekerli ağdalar ılık ağda olarak geçer, sir ise sıcak ağda... Eğer yarına kadar beklersen Bim'e uğrayıp bakarım senin için.Onları yapamıyorum ben bimdki hzir agdayi kullansam şekerli mi o ? Nasıl anlarız şekersiz olduğunu şekersiz tüyler beslemiyormus
Uğradınız mı ?Bildiğim kadarıyla klasik ağdaların hepsi şekerlidir, sadece sir ağdaların içerisinde şeker olmaz. Şekerli ağdalar ılık ağda olarak geçer, sir ise sıcak ağda... Eğer yarına kadar beklersen Bim'e uğrayıp bakarım senin için.
Annem almış içindekileri çekeyim mi ?Bildiğim kadarıyla klasik ağdaların hepsi şekerlidir, sadece sir ağdaların içerisinde şeker olmaz. Şekerli ağdalar ılık ağda olarak geçer, sir ise sıcak ağda... Eğer yarına kadar beklersen Bim'e uğrayıp bakarım senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?