Bilenler yardım

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.155
3.086
133
Merhabalar herkese, 2 yıl önce epilasyona başladım ve bitiş garantili olmasına rağmen bitmeyince bir ay önce üyeliğim iptal oldu. Yok tüylerin çok aktif yok bilmem ne 2 senedir tartışma falan uzattilar süresini işte ekip değişti neyse epilasyon sürecim bitti. Tüylerimde yer yer azalma var, şu anda var olan tüylerimi nasıl ayktiflabilirim ? Giden tüylerim de geri gelmesin...
Bu arada şekersiz agda diyolar ben hazır agda haricinde ugrasamam, bim deki epi den çok memnunum o şekersiz mi bilgisi olan var mı ? Ya da başka ne yapabilirim yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler

Isıtılan ağdalar sekerli oluyor diye biliyorum epi bende kullandim simdi kartus sir agdaya gectim cok daha iyi

Epilasyondan sonra ağda yapılmaz aksine ağdayı hayatınızdan çıkarmanız gerekir jiletle al derler çünkü amaç kıl köklerinin çıkmasını sağlayarak iyice dibe inip epilasyon yapmak... epilasyon türünüz nedir ? Bende gidiyorum bu arada

Epilasyon sürecim bitti oradakiler epilasyon yaparken sadece jilet veriyorlar, şekersiz agda yap dediler. Diode galiba yalancı bir yer olduğunu fark ettim hep farklı söylediler

Paket almamak lazim.
Tabi ko bitis garantili diyip bitirmezler.seanslar uzasin yeni paketler alinsin.
Seans odemeli gidin derim.agdanin her turlusunden uzak durun en azindan bitenleri beslemeyin tekrar

Paket almamak lazim.
Tabi ko bitis garantili diyip bitirmezler.seanslar uzasin yeni paketler alinsin.
Seans odemeli gidin derim.agdanin her turlusunden uzak durun en azindan bitenleri beslemeyin tekrar
Evlilik arifesindeyim çok masrafı var bi daha gidemem çok param gitti zaten başka ne cözüm olabilir ?

Evlilik arifesindeyim çok masrafı var bi daha gidemem çok param gitti zaten başka ne cözüm olabilir ?
Baska yok.
Ben mesela 1 seans gidiyorum 4 ay yetiyor zaten artik tek tuk kaldilar.
Bir sekilde artirma imkanin varsa git.sonra kil tuy ugrasio minik minik verdigin ucretlerle ayni tutara gelirsin zaten

Epilasyon sürecim bitti oradakiler epilasyon yaparken sadece jilet veriyorlar, şekersiz agda yap dediler. Diode galiba yalancı bir yer olduğunu fark ettim hep farklı söylediler

Bence gittiğiniz yeri tekrar bir araştırıp gözden geçirmeniz gerek. Giden arkadaşlarımada var hiç ağda yap demediler, banada... aksine ağda yapılmayacak dediler. Benim tüylerimde yoğundu 1 seneye yakın olacak şimdi bitmek üzere her yer bitti tek genitalde biraz var bir iki seansım kaldı yani. 2 sene epilasyon süremez diye düşünüyorum hala da bitmemiş...

2 sene normal lazer ile tüy kalmamalıydı ipl uygulamışlardır size eğer böyleyse tüyler komple yeniden çıkabilir şaşırmayın. Normal ağda yerinde sir ağda kullanın. Set olarak satılanlar 30 kusur lira civarı.

Onları yapamıyorum ben bimdki hzir agdayi kullansam şekerli mi o ? Nasıl anlarız şekersiz olduğunu şekersiz tüyler beslemiyormus

Onları yapamıyorum ben bimdki hzir agdayi kullansam şekerli mi o ? Nasıl anlarız şekersiz olduğunu şekersiz tüyler beslemiyormus
Bildiğim kadarıyla klasik ağdaların hepsi şekerlidir, sadece sir ağdaların içerisinde şeker olmaz. Şekerli ağdalar ılık ağda olarak geçer, sir ise sıcak ağda... Eğer yarına kadar beklersen Bim'e uğrayıp bakarım senin için.

Ağda + philips lumea öneririm. Tüylerin çıkış süresini çok uzatıyor. Çıktıkça ağda + lumea yaparsanız sonucu 4-5 ayda görürüsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…